Съдомиялна машина Finlux WQP6 SILVER , 6 комплекта, F
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Открийте удобството и ефективността на съвременната кухня със съдомиялната машина Finlux WQP6 SILVER, която е идеалният помощник за всяко домакинство. С компактните си размери и модерен дизайн, тя е перфектното решение за малки пространства, предлагайки висока функционалност и стил.

Със своята вместимост от 6 комплекта, тази настолна съдомиялна машина е оптимален избор за малки семейства или за хора, които ценят ефективността и не искат да губят време в миенето на съдове на ръка. Седемте разнообразни програми за миене осигуряват перфектно почистване за всякакви видове съдове и замърсявания, като в същото време се грижат за икономия на енергия и вода.

Едно от най-значимите предимства на Finlux WQP6 SILVER е нейният тих режим на работа с ниво на шума от едва 49 dB, което я прави почти незабележима дори когато работи. Това е особено важно за отворени жилищни планове или за домове, където тишината е ценена.

С енергиен клас F, тази съдомиялна машина е създадена да бъде енергийно ефективна, като в същото време предлага висококачествено измиване. LED дисплеят осигурява лесен за разбиране интерфейс, а функцията за отложен старт дава възможност да настроите машината да работи в най-удобното за вас време.

Компактните размери на Finlux WQP6 SILVER с височина 500 мм, ширина 550 мм и дълбочина 438 мм, позволяват лесното ѝ позициониране във всяка кухня, без да заема много място. Изчистеният inox цвят допринася за модерния и елегантен вид на уреда, който се вписва идеално във всяка кухненска обстановка.

За хората, които търсят удобство и функционалност, Finlux WQP6 SILVER предлага идеалното решение. Тя е подходяща за заети професионалисти, които не разполагат с много време за домакинска работа, както и за възрастни хора, които търсят лесен за употреба уред.

Открийте повече отлични предложения за Съдомиялни Finlux и обогатете своя дом с качествени уреди, които улесняват ежедневието. Ако искате да разгледате още разнообразие от Съдомиялни, посетете нашия уебсайт и изберете най-подходящия за вашите нужди и предпочитания.

Включването на Finlux WQP6 SILVER в дома ви е инвестиция в комфорт и време, което може да прекарате с любимите си хора, вместо да миете съдове. С двугодишната гаранция, която се предлага, можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на този уред. Нека съдомиялната машина Finlux WQP6 SILVER се превърне в незаменим помощник във вашата кухня.




Виж още Съдомиялни

Технически характеристики

Цвят:  inox
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти