Съдомиялна машина Finlux WQP6 BLACK , 6 комплекта, F , 550 Ш, мм
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете миенето на съдове в лекота и удоволствие? Съдомиялната машина "Finlux WQP6 BLACK" е идеалният избор за всяко модерно домакинство, където пространството е ценно, а стилът е важен. Този компактен уред се вписва перфектно в малки кухни, предлагайки ефективност и функционалност в едно.

Съдомиялната машина от "Finlux" е с ширина едва 550 мм и се отличава със своята способност да побере до 6 комплекта съдове, което я прави идеална за малки домакинства или такива с ограничено пространство. Стилният й минималистичен черен дизайн ще допринесе за модерния вид на всяка кухня, а удобният контролен панел с ясни икони улеснява избора на различни програми за миене и функции.

Оценена с енергиен клас 'F', тази съдомиялна машина показва баланс между производителност и енергийна консумация, съгласно текущите стандарти за енергийно етикетиране на ЕС. С множество програми за миене, тя гарантира, че вашите съдове ще бъдат почистени ефективно и ефикасно, без значение от замърсяванията.

Комбинацията от компактен размер и капацитет прави "Finlux WQP6 BLACK" практичен избор за градски условия или кухни с ограничено пространство. Със своята тиха работа на 49 dB, тя няма да наруши домашния ви уют, а LED дисплеят и таймерът за отложен старт ще ви позволят да планирате миенето на съдовете според вашето ежедневие.

Изработена с водосъдържател от неръждаема стомана и с една кошница за съдове, тази машина е здрава и лесна за поддръжка. С консумация на вода само 6.50 литра на цикъл в ECO програмата, тя е икономичен избор, който ще ви помогне да намалите разходите за вода в домакинството.

Представете си клиента на "Finlux WQP6 BLACK" - заети хора, които ценят времето си и търсят удобство и функционалност в едно. Това са млади професионалисти или малки семейства, които живеят в градски условия и имат нужда от електроуреди, които да се вписват в техния динамичен начин на живот. Съдомиялната машина "Finlux WQP6 BLACK" е създадена, за да отговори на техните нужди - съчетава елегантност, ефективност и икономичност.

За още повече удобство, посетете нашия сайт и разгледайте разнообразието от Съдомиялни Finlux, за да намерите уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди. Или ако желаете да разгледате повече модели, можете да посетите нашата секция с Съдомиялни, където ще откриете разнообразие от висококачествени уреди, предназначени да улеснят ежедневието ви.

Изберете "Finlux WQP6 BLACK" и превърнете миенето на съдове в едно безгрижно занимание, което ви оставя повече време за важните неща в живота.




Виж още Съдомиялни

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти