Съдомиялна машина Bosch SMS4HVW00E , 14 комплекта, D , 600 Ш, мм
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете миенето на съдове в лекота и удоволствие? Новата съдомиялна машина Bosch SMS4HVW00E е тук, за да ви освободи от тази досадна задача и да ви подари повече време за себе си и семейството.

С капацитет до 14 комплекта, този уред е идеален за средни и големи домакинства. Със своя стилен и свободностоящ дизайн в бяло, тя ще се впише перфектно във всяка кухня. А с функцията 'Silence', можете да се насладите на тишина по време на работа, благодарение на намаленото ниво на шум до 46 dB.

Разнообразието от програми за миене, включително Eco, Auto и Favorite, са ясно обозначени на контролния панел. Опцията за отложен старт ви позволява да планирате миенето на съдовете, когато ви е удобно, а електронният дисплей показва времето за цикъла и статуса на машината.

Технологията AquaStop предотвратява течове на вода и потенциални щети в кухнята. Енергиен клас D гарантира, че уредът е ефективен, като същевременно взема предвид опазването на околната среда.

Системата Rackmatic позволява регулиране на височината на горната кошница, което улеснява зареждането на големи съдове. Вътрешната кошница за прибори и модулните стелажи се адаптират към различни размери на съдовете.

Широчината от 600 мм гарантира, че съдомиялната машина ще се впише безпроблемно в стандартните кухненски планове. Подробните схеми уточняват размерите и дължините на маркучите, подчертавайки лекотата на инсталиране в кухненското пространство.

Компартментите за детергент и средство за изплакване са лесно достъпни за удобно презареждане. Задната перспектива показва организацията на входящия и изходящия маркуч, акцентирайки върху лесната поддръжка.

Ако сте заети професионалисти или голямо семейство, търсещи ефективност и удобство в ежедневието, съдомиялната машина Bosch SMS4HVW00E е вашата идеална помощница. Нейните иновативни функции и удобства ще направят процеса на миене на съдове не само по-лесен, но и по-икономичен. Открийте повече Съдомиялни Bosch и осигурете на вашата кухня най-доброто от технологиите на Bosch.

За тези, които ценят високото качество и иновациите, Bosch SMS4HVW00E предлага перфектното решение. Посетете нашия уебсайт и разгледайте разнообразието от Съдомиялни, за да намерите идеалния модел, който да отговори на вашите нужди.




Виж още Съдомиялни

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти