Съдомиялна машина Bosch SMS4EVI00E , 14 комплекта, C , 600 Ш, мм
ОписаниеХарактеристики

Замисляли ли сте се как би изглеждал перфектният помощник в кухнята? Представяме ви Съдомиялна машина Bosch SMS4EVI00E, която съчетава модерен дизайн, функционалност и иновации, за да превърне миенето на съдове в удоволствие.

Дизайн и Качество на Изработка:
Със своята изчистена визия и покритие от неръждаема стомана, тази съдомиялна машина не само изглежда стилно, но и гарантира дълготрайност. Удобното управление с докосване е разположено в горната част на вратата, което улеснява достъпа до различните функции. Серия 4 на Bosch е синоним на качество и надеждност.

Капацитет и Гъвкавост:
С капацитет за 14 комплекта, тази съдомиялна е идеална за средни и големи домакинства. Системата Rackmatic позволява регулиране на височината на горната кошница, което дава възможност за настаняване на съдове с различни размери.

Функционални Акценти:
Шестте програми за миене, включително Eco и Auto режими, осигуряват оптимално измиване за всякакви нужди. Функцията SilencePlus предлага тиха работа, за да не нарушава домашния уют. Индикаторът InfoLight проектира светлина на пода, когато машината работи, сигнализирайки за нейната активност. Технологията AquaStop предпазва от водни щети.

Ефективност:
С енергиен клас C, тази съдомиялна машина е съобразена със съвременните изисквания за енергийна ефективност. Индикациите подсказват, че уредът използва по-малко вода и електричество, което е от полза за околната среда и бюджета ви.

Монтаж и Размери:
С размери 600 мм ширина, съдомиялната се вписва идеално в стандартните кухненски планове. Илюстрациите показват дължината на маркучите и потенциалните изисквания за допълнителни разширения.

Иновации:
Изображенията подчертават специалното отделение за таблетки за миене, оптимизирано за "всичко в едно" решения. Детайлната вътрешна снимка показва системата на пръскащите рамена, което подсказва за задълбочено почистване на съдовете.

Функциите, определени чрез визуален анализ, позиционират Съдомиялна машина Bosch SMS4EVI00E като удобен, лесен за използване и адаптивен уред, отговарящ на нуждите на съвременния дом. Като се има предвид, че потребителите на този продукт са заети хора, търсещи удобство и ефективност в ежедневието, тази съдомиялна предлага идеалното решение за спестяване на време и усилия при поддържането на чистотата в кухнята.

Открийте повече отлични предложения за Съдомиялни Bosch и разгледайте широката гама от Съдомиялни, които Верига магазини ЗОРА предлага, за да намерите идеалния модел за вашия дом.

Изберете интелигентно, изберете качество и иновация със Съдомиялна машина Bosch SMS4EVI00E – вашето съвременно решение за бляскава чистота.




Виж още Съдомиялни

Технически характеристики

Цвят:  inox
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти