Съдомиялна машина Bosch SMS4EMC06E , 14 комплекта, B , 600 Ш, мм
ОписаниеХарактеристикиВземи на изплащане

Искате ли да превърнете миенето на съдове в удоволствие? Съдомиялната машина Bosch SMS4EMC06E е тук, за да ви покаже как. Съчетавайки модерен дизайн и висока функционалност, този уред е истински помощник във всяко домакинство.

Дизайн и Качество на Изработка: Изчистената визия на черен инокс и интегрираният контролен панел, разположен в горната част на вратата, придават на тази съдомиялна машина от серия 4 SilencePlus елегантен и съвременен вид. Тихата работа е гарантирана, благодарение на ниското ниво на шума от едва 42 dB.

Капацитет и Конфигурация: С капацитет до 14 комплекта, тази съдомиялна е идеална за средни и големи домакинства. Системата Rackmatic позволява лесно регулиране на височината на горната кошница, което улеснява поставянето на по-високи предмети.

Функционалност: Разнообразието от програми, включително Eco, Auto, Intensive и 1-часов цикъл, позволява персонализиране според нуждите на почистване. Допълнителни функции като VarioSpeed и опция за половин зареждане са налични, както и цифров дисплей, показващ информация за времето на цикъла и настройките. Таймерът за отложен старт е удобен за планиране на миенето според вашето удобство.

Ефективност и Безопасност: С енергиен клас B, тази съдомиялна машина осигурява баланс между производителност и енергийна ефективност. Функцията AquaStop предлага защита от течове и предотвратява водни щети.

Инсталация и Размери: Стандартните размери с ширина 600 мм позволяват лесно вграждане в повечето кухненски пространства. Ясно са посочени дължините на маркуча и захранващия кабел, което улеснява инсталацията.

Иновативни Технологии: Технологията DosageAssist гарантира оптимално разтваряне на препарата, като насочва воден поток към дозиращото устройство и по този начин повишава ефективността на почистването.

Всяка снимка подчертава различни аспекти на съдомиялната машина, акцентирайки на комбинацията от дизайнерски естетика, функционално разнообразие и механизми за безопасност на Bosch. Това прави съдомиялната машина привлекателен избор за потребители, които търсят надежден, ефективен и просторен уред за своята кухня.

Съобразена с нуждите на съвременните домакинства, тази съдомиялна машина е идеална за заети професионалисти или семейства, които ценят времето си и предпочитат да го прекарват в приятни занимания, вместо в домакинска работа. Със своята интуитивна функционалност и лесна за използване система, Bosch SMS4EMC06E елиминира бариерите пред покупката и се превръща в неизменна част от дома, осигурявайки чисти и блестящи съдове всеки път.

Разгледайте повече Съдомиялни Bosch и открийте перфектния модел за вашата кухня. Или ако искате да разгледате още варианти, посетете нашата секция с Съдомиялни, където ще откриете широка гама от висококачествени уреди, отговарящи на всяко изискване и предпочитание.

За да се насладите на безупречна чистота без усилие, изберете съдомиялната машина Bosch SMS4EMC06E - съвършенството във всяка детайл.




Виж още Съдомиялни

Технически характеристики

Цвят:  Черен инокс

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти