Сушилня Gorenje DHNA92 , 9 kg, A++ , Бял
Икона нов продукт

Сушилня Gorenje DHNA92 , 9 kg, A++ , Бял

id s2626987
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете сушенето на дрехи в лесна и приятна задача? Сушилнята Gorenje DHNA92 е тук, за да ви предложи перфектното решение със своята вместимост от 9 кг и висока енергийна ефективност A++.

Със своя изчистен бял цвят и стилен дизайн, този уред ще се впише идеално в интериора на вашия дом. Цифровият дисплей и централният управляващ бутон осигуряват лекота при употреба и добавят модерен акцент към всяко пространство.

Тази сушилня се отличава с иновативни функции, които гарантират безупречни резултати за всеки тип тъкани. Специални програми като Extra Hygiene, Baby и Sports са само част от 15-те налични опции, които ще се погрижат за вашите дрехи, включително и за най-нежните материи като вълна.

Представените изображения показват, че сушилнята се вписва идеално в домашната обстановка, подчертавайки, че е подходяща за места, където дизайнът и естетиката са важни. Голямото отверстие за зареждане улеснява поставянето и изваждането на прането, а долното отделение подсказва за допълнителни функции, свързани със събирането на вода или поддръжката на филтри.

За да откриете още Сушилни Gorenje, посетете нашия уебсайт и разгледайте разнообразието от висококачествени уреди, които предлагаме.

В заключение, сушилня Gorenje DHNA92 е идеалният избор за съвременното домакинство, което търси удобство, ефективност и стил. Съчетавайки голям капацитет и енергийна ефективност със специализирани програми за сушене, тя предлага всичко необходимо за грижата за вашите дрехи.

Предназначена за заети семейства, модерни двойки или екологично съзнателни индивиди, тази сушилня е създадена да отговори на нуждите на всеки, който цени времето си и иска да се радва на меки и свежи дрехи без усилие. Независимо дали сте младо семейство, което се грижи за дрехите на своето бебе, или спортен ентусиаст, който търси бързо и ефективно сушене на екипировката, този уред е създаден да улесни вашия ежедневен живот.




Виж още Сушилни

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти