Смартфон Xiaomi Redmi A3 4 GB 128 GB, Черен
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

Иновативен дизайн
Удивителен от пръв поглед
Кръглият дизайн на камерата deco в центъра засилва до максимум хармоничната красота на кръга, като от пръв поглед се вижда грандиозният и минималистичен стил и излъчва изключителен темперамент, който улавя същността на превъзходния дизайн.

Постоянно взаимодействие на светлината и сянката
Деликатен и изискан
С декорирането на големия обектив на фотоапарата ние приветстваме разнообразието и добавяме деликатни текстури, като представяме динамичен блясък при различна светлина и сянка, което го прави по-изящен.

Естетическа изтънченост
Елегантен стъклен гръб
Прозрачен огледален блясък
Изработен от стъкло, капакът придава елегантен блясък.

Матирана текстура, наподобяваща кожа
Ефирна и по-изтънчена
Деликатна на допир, с необикновена текстура. Не се замърсява лесно от пръстови отпечатъци, така че можете да го използвате без притеснения.

Супер тънко тяло
По-тънък и модерен
Свръхтънкият дизайн, съчетан с изчистената плоска рамка от 8,3 мм, изглежда изискан и стилен. Дръжте телефона с една ръка, за да възприемете тенденциите и лекотата.

6,71" Dot Drop дисплей
Зашеметяващ размер
6,71" HD+ дисплей с DC затъмняване за по-добра защита на очите. Изключително големият дисплей предлага по-широка зрителна площ, като моментално ви привлича, независимо дали гледате филми или играете игри.

90Hz висока честота на опресняване
Нежен и фин изглед
Този дисплей с висока честота на опресняване осигурява много по-плавно изживяване в сравнение с традиционните дисплеи с честота 60 Hz, което прави преглеждането на приложения за социални мрежи, пазаруване и уеб страници по-безпроблемно.

Камера
Система от двойна камера с изкуствен интелект
Отлични снимки при всеки сценарий
Всемогъщите интелигентни изображения осигуряват красиви пейзажи и портретни снимки. Режимът HDR позволява повече детайли при снимане срещу светлина.

Пръстен с мека светлина
Все така пленителен през нощта
Предната камера не само разкрасява фотографа, но има и пръстен с мека светлина, който естествено озарява лицето, като ви кара да изпъквате дори на тъмно.

filmCamera
Направете снимането по-живописно
Сега можете лесно да улавяте артистични моменти с богатите функции на камерата и разнообразието от класически филмови филтри.

Поддържа до 1TB разширяема памет
Огромно пространство за съхранение
Не само че има максималните 128 GB памет за своя клас, но и може да се разшири до 1 TB пространство за съхранение. То лесно побира всичките ви любими филми и телевизионни предавания, така че не е нужно да се притеснявате, че ще пропуснете нещо.

Увеличете паметта за по-плавна работа
С технологията за разширяване на RAM паметта Redmi A3 може да разшири хардуерния си капацитет от 4 GB до 8 GB, което прави работата на системата по-плавна, а приложенията се зареждат по-бързо.

Свръхголяма батерия с капацитет от 5000 mAh

Осемядрен процесор
Кажете сбогом на забавянията
Мощен осемядрен процесор с максимална процесорна честота от 2,2 GHz, по-балансирана производителност, намалени забавяния и повече удоволствие.




Виж още Мобилни телефони

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти