Смартфон Xiaomi REDMI 9C 64/3 GRAY MZB07VYEU/07VVEU/0AK5EU , 64 GB, 3 GB

Смартфон Xiaomi REDMI 9C 64/3 GRAY MZB07VYEU/07VVEU/0AK5EU , 64 GB, 3 GB

id s2068318
Описание

Открийте света на технологиите със стил и функционалност, вградени в елегантния Смартфон Xiaomi REDMI 9C 64/3 GRAY. Със своя модерен дизайн и впечатляващи характеристики, този смартфон е създаден да задоволи нуждите на динамичния и модерен потребител, който цени качеството и достъпността.

Смартфон Xiaomi REDMI 9C се отличава с голям 6.53-инчов дисплей, който гарантира ярки и живи изображения благодарение на резолюцията от 720x1600 пиксела. Визуалното преживяване е обогатено от капацитивния тип на дисплея, който осигурява отлична чувствителност при допир.

Сърцето на този смартфон е мощният OCTA CORE процесор, който съчетава четири ядра с честота 2.3GHz и четири ядра с честота 1.8GHz. Тази комбинация гарантира бързина и ефективност при работа с различни приложения и игри. С 3GB RAM и 64GB вградена памет, имате достатъчно място за вашите приложения, снимки и видеоклипове, а също така и опцията за разширяване чрез microSD карта.

Фотографирането с Смартфон Xiaomi REDMI 9C е истинско удоволствие благодарение на основната камера с 13MP, която е съпроводена от допълнителна 2MP камера, за да улови всеки детайл. Предната камера от 5MP пък е идеална за селфита и видеоразговори с високо качество.

Двойният SIM слот е изключително удобен за тези, които желаят да разделят личния и служебния си номер, или да използват местна SIM карта при пътуване в чужбина. С батерия от 5000mAh, Смартфон Xiaomi REDMI 9C осигурява дълготрайност и надеждност, така че да не ви изостави в най-важния момент.

С операционната система Android 10, този смартфон предлага интуитивен интерфейс и достъп до милиони приложения в Google Play Store. Поддръжката на 4G/LTE, 3G, GSM, WiFi, Bluetooth и GPS допълнително разширява възможностите за свързаност и навигация, където и да се намирате.

Защитата на личните данни е приоритет, затова Xiaomi REDMI 9C включва сензор за пръстов отпечатък, който осигурява бърз и сигурен достъп до устройството. Тази функция не само улеснява ежедневието, но и предпазва вашата информация от нежелан достъп.

Ако сте в търсене на технологично решение, което да отговори на вашите високи изисквания за качество и функционалност на достъпна цена, Смартфон Xiaomi REDMI 9C е вашето устройство. Той е идеален за младите професионалисти, студенти и всеки, който иска да остане в крак с времето, без да прави компромис с качеството.

За още повече Смартфони Xiaomi и да разгледате широката гама от опции, посетете нашия уебсайт. Или ако желаете да разгледате разнообразието от Смартфони, предлагани във Верига магазини ЗОРА, кликнете на връзката. Открийте своя идеален смартфон, който да отговаря на вашите нужди и да ви съпровожда във всяко едно приключение на живота.




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти