Смартфон Xiaomi Poco M6 Pro 12 GB 512 GB 4G, Син
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

XIAOMI POCO M6 PRO

Дисплей
6,67" Flow AMOLED
Изключително тънки рамки за всепоглъщащо зрително изживяване
За първи път в серията POCO M се използва флагманският дисплей Flow AMOLED, за да ви осигури по-широка видимост с ултратънки рамки. С живи цветове, ясни изображения, двойни високоговорители и Dolby Atmos можете да се насладите на поглъщащо аудиовизуално изживяване.

1300 нита пикова яркост | 1,07 милиарда цвята | 6,67" FHD+ | 2400 × 1080 | 100% DCI-P3 широка цветова гама | 5,000,000 : 1 контрастно съотношение

120Hz честота на опресняване
Плавно и енергоефективно
Усетете всяко превъртане, плъзгане и докосване по-плавно, както никога досега, със 120Hz честота на опресняване, която се поддържа от серията POCO M за първи път. Подходящата честота на опресняване може да бъде избрана автоматично в зависимост от това, което правите, за постигане на чудесен баланс между плавна работа и енергийна ефективност.

2160Hz честота на дискретизация при моментално докосване
16x супер резолюция при докосване*
Насладете се на по-отзивчив и точен геймплей и му позволете да подхранва победите ви с водещата в индустрията 2160Hz скорост на дискретизация* и 16X супер резолюция на докосване. Водата не може да повлияе на гейминг представянето ви благодарение на нашия дисплей за мокро докосване, който осигурява чувствително управление със сензор дори срещу дъждовни капки.

1920Hz ШИМ затъмняване
Лесно за очите
По-високочестотната широчинно-импулсна модулация за затъмняване намалява риска от трептене на екрана, като същевременно осигурява качество на изображението, така че очите ви ще се чувстват по-малко напрегнати, дори когато използвате смартфона си през нощта или в тъмна среда.

Тройни сертификати на TÜV Rheinland
Дисплей, съобразено с циркадната активност, за по-добра защита на очите
С тройните сертификати на TÜV Rheinland можете да се наслаждавате на ниска синя светлина и гледане без трептене, без да усещате толкова голяма зрителна умора. Сертифицираният, щадящ циркадния режим, дисплей помага за намаляване на напрежението в очите, като регулира цветовата температура в зависимост от използваното приложение и времето на изгрев и залез. Дисплеят дори помага да се намали ефектът на светлината върху секрецията на мелатонин и да се подобри качеството на съня.

Сензор за пръстови отпечатъци в екрана
Отключете своето преживяване при отключване
Наслаждавайте се на бързо отключване с първия вграден в екрана сензор за пръстови отпечатъци на серията POCO M и на по-малко натоварване на очите при слаба светлина.

Зареждане и батерия
67W турбозареждане
Интелигентен двигател за зареждане
Първото невероятно 67W турбозареждане в серията POCO M помага за по-добра ефективност на производителността и бързо зареждане, когато е необходимо. Интелигентният двигател за зареждане гарантира дълготрайността на батерията и увеличава скоростта на зареждане при ниско ниво на батерията, за да ви помогне да се освободите от тревогите.
44 минути* до 100%

Масивна батерия с капацитет 5000 mAh

Камера
64MP тройна камера с изкуствен интелект
Уловете момента със системата от 64MP тройна камера с изкуствен интелект! Първата OIS в серията POCO M осигурява стабилна и ясна фотография по всяко време на деня. Бъдете уверени в качеството на снимките си в режим 2x с технологията за увеличение в сензора, която осигурява много по-ярко качество на изображението от обикновеното цифрово увеличение.
Филмовата камера и филтърът за природа могат да подсилят непреходния и артистичен чар на вашата фотография с неограничено забавление и творчество.

Стабилна и ясна фотография с OIS
Уловете момента
Фини детайли на върха на пръстите ви
Първата OIS (оптична стабилизация на изображението) в серията POCO M ви осигурява стабилна и ясна фотография с ярки детайли.

Ясни снимки, през деня или през нощта
Запазете повече детайли и осигурете по-ясно изображение при слаба светлина.

64MP ултраясен режим
Насладете се на повече детайли

Увеличение в сензора
Без загуба на мащаба
Заснемайте много по-ясни изображения от нормалното цифрово увеличение.

118° ултраширок ъгъл
Открийте разширен хоризонт

16MP камера за селфита
Изразете себе си

POCO Imaging Engine
Мощен център за алгоритми с изкуствен интелект
Цялостен рефактор на архитектурата на камерата и интегриран хардуер и софтуер за създаване на нов двигател за обработка на изображения POCO за невероятна производителност на камерата, каквато никога досега не е имало.

Мощен Helio G99-Ultra
6nm процесор на TSMC
Този изключителен чипсет осигурява идеален баланс между стабилна производителност и енергийна ефективност с най-усъвършенствания 6nm процесор от серията POCO M, осигурявайки ви плавно и гладко изживяване, което не прилича на никое друго.

Голяма конфигурация с 12GB+512GB
Увеличете изтеглянията и намалете изтриванията до минимум
Високоскоростната конфигурация с LPDDR4X и UFS 2.2 е перфектната комбинация за по-плавна работа и получавате повече пространство за съхранение с първата в серията POCO M конфигурация от 12GB+512GB.

Разширение на паметта 3.0
До 24 GB RAM с 12 GB разширена памет осигурява по-бързо и по-плавно потребителско изживяване.

Лек, тънък и елегантен
Невероятно стилен
Осигурете си по-удобен захват с по-тънкия и лек корпус , и се насладете на опростения и деликатен стил с разделен дизайн на задния капак.
7,98 мм | 179g




Виж още Мобилни телефони

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти