Смартфон Xiaomi Poco C65 8 GB 256 GB, Черен
ОписаниеВземи на изплащане

POCO C65

Мощен MediaTek Helio G85
50MP тройна камера Al

Завладяващ 6,74-инчов дисплей
Голям размер, по-впечатляващ
Оборудван е с 6,74-инчов ултраголям HD+ дисплей, който рядко се среща при неговите конкуренти и осигурява зашеметяващо визуално изживяване при гледане на видеоклипове и игра на игри.

Екран Corning® Gorilla® Glass
По-силна защита

 С висока 90Hz честота на опресняване
Насладете се на поглъщащо и плавно визуално изживяване на този 6,74-инчов голям екран с висока честота на опресняване до 90Hz.

Защитете очите си от преумора
Насладете се на комфортни визуални ефекти
Благодарение на сертификата TÜV Low Blue Light (софтуерно решение) и сертификата TÜV Flicker-Free можете да се наслаждавате на гледането на телефона през деня или през нощта, без да усещате зрителна умора.

50MP Система за свръхясни изображения

50MP Ултраясна основна камера

Портретен режим
Скоростта на снимане на портрети със задната камера е увеличена със 79%, а скоростта на снимане на нощни сцени е увеличена с 19,5%.

Повече възможности, повече вълнение
Преден пръстен за мека светлина
Повишете нивото на своите селфита
Предната 8МР камера има подобрен пръстен с мека светлина, който позволява заслепяващи селфита, дори в тъмна среда с включен този режим.

Кинокамера
Модната тенденция зависи от вас

Макро режим
Открийте чудесата на детайлите, които не сте забелязвали досега

Осемядрен процесор
Висока производителност
Насладете се на безпроблемно и гладко изживяване с осемядрения процесор. Този превъзходен чипсет постига баланс между силна производителност и ефективност.
Скорост на процесора до 2,0 GHz.

До 16 GB
С 8GB разширена RAM памет
POCO C65 се предлага с избор от конфигурации с 6GB и 8GB, като версията с 8GB може да се разшири до 16GB RAM благодарение на технологията за разширяване на паметта за плавна работа с множество задачи и приложения.

 Възможност за увеличаване на паметта с до 1 TB
Пазете много повече
Благодарение на разширяемото пространство за съхранение от 1 TB можете лесно да съхранявате всичките си снимки, файлове и любими приложения и игри, без да се притеснявате, че ще ви стигне мястото.

Масивна батерия с капацитет 5000 mAh (типично)
18W бързо зареждане Type-C PD
Увеличете максимално удоволствието и продуктивността си с огромния капацитет на батерията, за да ви държи ангажирани през целия ден и да ви помага да извлечете максимума от всяко зареждане. Насладете се на удобството на 18W бързо зареждане, за да зареждате бързо, когато е необходимо.

Модерен нов облик
Уникалният език на дизайна на POCO, отличителният декор на големия фотоапарат, иновативният опростен дизайн и семплият стил създават зашеметяваща естетика.




Виж още Мобилни телефони

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти