Смартфон myPhone HAMMER ENERGY 2 ECO ORANGE + 12V зарядно , 32 GB, 3 GB

Смартфон myPhone HAMMER ENERGY 2 ECO ORANGE + 12V зарядно , 32 GB, 3 GB

id s1981539
Описание

Искате ли смартфон, който да издържи на всички предизвикателства на активния живот? Представяме ви Смартфон myPhone HAMMER ENERGY 2 ECO ORANGE – устройството, което не само ще ви впечатли със своята издръжливост, но и ще ви осигури надеждност и мощност във всеки един момент.

1. Издръжливост: Смартфонът е създаден да издържа на удари и падания, благодарение на своята удароустойчива конструкция. Водоустойчивите му способности показват, че устройството може да се справи с изложба на вода. Ръбестият външен дизайн е подсилен с материали, които осигуряват допълнителна защита в сурови условия.

2. Дисплей: Смартфонът разполага с IPS капацитивен дисплей, който улеснява взаимодействието с Google услугите като Google Play Store и Duo. Екранът с размер 5.50 инча и резолюция 720x1440p предлага достатъчно пространство за гледане на съдържание и работа с приложения.

3. Хардуер: Оборудван с 3 GB RAM, смартфонът е подходящ за мултитаскинг и гладко работи с ежедневните приложения. С 32 GB вградена памет, предлага адекватно пространство за съхранение на приложения, снимки и медия.

4. Захранване: В комплекта е включено 12V зарядно, което гарантира, че устройството може да се зарежда удобно в автомобил или други среди, поддържащи 12V изход.

5. Камера: Задната HD+ камера с 13MP предполага възможността за заснемане на висококачествени изображения и видео.

6. Брандиране и сертификации: Брандирането подчертава издръжливия аспект 'HAMMER', насочен към потребители, които търсят твърд и надежден мобилен апарат. Сертификационните марки като CE показват спазването на определени стандарти за безопасност и регулации.

Смартфонът myPhone HAMMER ENERGY 2 ECO ORANGE е създаден за хора с активен начин на живот, които не се страхуват от предизвикателства. Независимо дали сте любител на екстремни спортове, работите в тежки условия или просто искате надежден телефон, който да издържи на ежедневието, този смартфон е за вас. С операционна система Android и мощна батерия от 5000mAh, той е готов да ви придружава навсякъде.

Ако търсите устройство, което да отговаря на динамичния ви начин на живот, разгледайте нашите предложения за Смартфони myPhone. Или ако искате да разширите своя избор, разгледайте всички наши Смартфони и открийте този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

С myPhone HAMMER ENERGY 2 ECO ORANGE вие получавате не само устройство с отлични характеристики, но и партньор, който може да издържи на всичко. Защото вашият телефон трябва да бъде толкова силен, колкото и вие!




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти