Смартфон myPhone HAMMER ENERGY 2 ECO BLACK + 12V зарядно , 32 GB, 3 GB

Смартфон myPhone HAMMER ENERGY 2 ECO BLACK + 12V зарядно , 32 GB, 3 GB

id s1981538
Описание

Издържате ли на темпото на ежедневието? Вашият смартфон също трябва! Представяме ви Смартфон myPhone HAMMER ENERGY 2 ECO BLACK, създаден да издържи на всичко, което животът може да ви поднесе, и това – със стил!

Издръжливост:
- Здравина: С този смартфон получавате не само устройство, но и надежден партньор, който не ви предава. Неговият здрав корпус е проектиран да издържи на тежки условия.
- Устойчивост на удари: Разработен е така, че да абсорбира ударите и да устои на повреди от падания и сблъсъци.
- Водоустойчивост: Готов да се справи с всяко предизвикателство, дори и когато това включва вода.

Производителност:
- Памет: Оборудван с 3 GB RAM за гладко превключване между приложенията и безпроблемна многозадачност.
- Съхранение: С 32 GB вградена памет, този смартфон предлага достатъчно място за всичките ви приложения, снимки и медийни файлове.
- HD камера: Устройството включва HD камера, която позволява заснемането на висококачествени изображения и видеоклипове.

Дизайн:
- Дисплей: На предната снимка се вижда голям и ясен дисплей, който осигурява ярки визуални преживявания.
- Бутони и портове: Страничните бутони и портове са стратегически разположени за лесен достъп и управление.

Сертификати:
- На задната снимка са изобразени различни символи, които показват съответствието на устройството с определени стандарти и неговите водоустойчиви и удароустойчиви способности.

Аксесоари:
- 12V зарядно: Подобрява полезността на продукта, като позволява удобно зареждане от 12V изхода на автомобила, което го прави ценен актив за хората, които са постоянно в движение.

Смартфонът myPhone HAMMER ENERGY 2 ECO BLACK, с тези изтъкнати характеристики, представлява привлекателен избор за потребители, търсещи надеждно и здраво устройство, което да бъде в крак с техния активен начин на живот. Този смартфон е идеален за хора на средна възраст, които ценят устойчивостта и функционалността, както и за младите авантюристи, жадни за приключения. Независимо дали сте свикнали да работите на строеж или обичате да изследвате дивата природа, този телефон ще издържи на всичко.

За да разгледате още Смартфони myPhone или да откриете разнообразие от други Смартфони, посетете нашия уебсайт и открийте устройството, което най-добре отговаря на вашите нужди и начин на живот.

Със Смартфон myPhone HAMMER ENERGY 2 ECO BLACK вие не само купувате технология, вие инвестирате в надеждност, която е с вас във всеки един момент. Нека вашето следващо приключение започне сега!




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти