Смартфон Motorola Moto G200 8 GB 128 GB 5G, Зелен

Смартфон Motorola Moto G200 8 GB 128 GB 5G, Зелен

id s716534
Описание

Развийте потенциала си

Разполагате с бързина и производителност, характерни за модели флагмани, благодарение на ултрамощната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 888 + 5G1 Mobile Platform.

Мигновена реакция

Светкавичнобързата платформа Qualcomm® Snapdragon™ 888+ 5G1 Mobile Platform реагира 20% по-бързо на всяко плъзване и докосване2. Създавайте снимки и видеа 35% по-бързо, записвайки в милиард цветове3.

Невероятна скорост

Потопете се в атмосферата на вашето съдържание и игри с изключителната 5G скорост1 и почувствайте действието. Край на бавното изтегляне благодарение на най-бързата в индустрията мобилна Wi-Fi връзка.

Достатъчно енергия за целия ден и дори повече

Смартфонът с най-добра производителност се нуждае от батерия, която издържа до 36 часа с едно зареждане. Когато трябва да презаредите, TurboPower™ 33 ви осигурява енергия за деня само след 15 минути зареждане.

Ултранаситеност, ултрагладка работа

Насладете се на реалистични цветове на 6,8-инчовия Max Vision Full HD+ дисплей.

Завладяващ безжичен звук

Вдъхнете живот на своето аудио изживяване със завладяващия звук от Dolby Atmos® и безжичната свързаност от Qualcomm® Snapdragon Sound™. Наслаждавайте се на повече дълбочина и яснота с триизмерния звук от Dolby Atmos. Възползвайте се от висококачествен музикален звук, забавление без забавяне, кристалноясни гласови повиквания и стабилна свързаност за по-малко загуби благодарение на Qualcomm® Snapdragon Sound™.




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти