Смартфон MOTOROLA G30 6 GB 128 GB, Розов

Смартфон MOTOROLA G30 6 GB 128 GB, Розов

id s696142
Описание

Искаш мощност? Имаш я. Представяме ви moto g 30 .

Създавайте снимки с ултрависока разделителна способност с 64-мегапикселоватачетворна камера. Забавлявайте се смело на 90 Hz дисплей с по-висока честота наопресняване за по-гладък изглед.


 

Невероятен от всеки ъгъл

Четворната камера ви дава възможност да заснемате по-ясни,чисти и ярки изображения с висока разделителна способност от всеки ъгъл. Това еидеалната камера за всеки спомен, от всяка гледна точка.

    

 



Обновете перспективата си

По-високата честота на опресняване е разликата между отличния дисплей и този, който е просто добър. moto g30 има 90 Hz честота на опресняване на дисплея, което означава по-гладка производителност при скролване и при игри. Вашето любимо съдържание оживява на невероятния 6,5” HD+ ултраширок дисплей.


 

Достатъчно пространство за всичко необходимо

Вече няма да се тревожите за мястото за съхранение. Със 128 GB вградена памет3 разполагате с достатъчно място за снимки, филми, музика, приложения и игри. Наред с това винаги можете да добавите до 1 TB чрез microSD карта.


Над 2 дни издръжливост на батерията

С 5000 mAh батерия, която издържа над 2 дни седно зареждане, вече няма да се тревожите за заряда й. Стриймвайте музика за159 часа, видео за 18 часа или сърфирайте винтернет за 16 часа. След това можете да зареждате батерията бързос технологията TurboPower 20, която осигурява до 12 часаенергия след само 20 минути зареждане.


 

Бързина и висока производителност

8-ядреният процесор Qualcomm® Snapdragon 662,2,0 GHz, осигурява висока производителност, за да можете да редактирате лесно,да споделяте бързо и да се наслаждавате на игри и видеа с гладки, наситениграфики. Наред с това достатъчно RAM памет означава, че можете да превключватемежду приложенията бързо и лесно, без да пропускате нито секунда.


 





Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти