Смартфон Motorola EDGE 40 NEO 256/12 PEACH FUZZ , 256 GB, 12 GB
Икона нов продукт

Смартфон Motorola EDGE 40 NEO 256/12 PEACH FUZZ , 256 GB, 12 GB

id s2606999
Описание

Открийте новият измерения на света със Смартфон Motorola EDGE 40 NEO 256/12 PEACH FUZZ, където стилът и мощността се сливат в едно. Със своята изискана и модерна визия, този смартфон е не просто устройство – той е моден аксесоар, който се откроява с уникалния си цвят PEACH FUZZ и разпознаваемия логотип на Motorola.

С голям, безкрай дисплей, Motorola EDGE 40 NEO максимизира визуалното пространство, докато предната камера е дискретно позиционирана, за да не пречи на изживяването ви. Всяка снимка, видео и игра оживява на впечатляващия pOLED дисплей с резолюция 1080x2400p FHD+ и до 144Hz честота на опресняване.

За любителите на мултитаскинга и бързата работа, 12 GB RAM осигуряват непрекъсната производителност, а с вградената памет от 256 GB ще забравите за проблемите със свободното пространство. Откройте възможностите на най-новата Android 13 операционна система, която гарантира актуални функции и сигурност.

Фотографирайте света във всичките му детайли с основната камера от 50MP, която в комбинация с 13MP допълнителен сензор предлага разнообразие от режими за снимане. Селфи камерата от 32MP гарантира, че всяка ваша усмивка ще бъде запечатана с перфектно качество.

С поддръжката на 5G, този смартфон е готов за бъдещето, осигурявайки ви светкавично бърза връзка с интернет, където и да се намирате. Благодарение на батерията с капацитет 5000mAh, можете да разчитате на дълготрайност и непрекъсната свързаност.

Изчистеният дизайн на Motorola EDGE 40 NEO включва USB-C порт за бързо зареждане и прехвърляне на данни, както и интуитивно разположени бутони за управление на звука и захранването. Специалната маркировка "PANTONE" подсказва за ексклузивност и внимание към детайла.

За тези, които търсят не просто технология, а израз на личността, Смартфон Motorola EDGE 40 NEO е идеалният избор. Подходящ както за младите професионалисти, така и за технологичните ентусиасти, този смартфон е създаден да впечатлява и да бъде надежден партньор във всяко ежедневие.

Разгледайте повече Смартфони Motorola и открийте устройството, което отговаря на вашите нужди и стил. Ако пък искате да разгледате още Смартфони, Верига магазини ЗОРА предлага богат избор от най-новите модели на пазара.

Защото в крайна сметка, смартфонът не е само устройство – той е част от вас. Изберете Смартфон Motorola EDGE 40 NEO 256/12 PEACH FUZZ и направете следващата стъпка към бъдещето, обогатено със стил и иновации.




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти