Смартфон Honor MAGIC6 PRO 512/12 GREEN+WATCH 4+CHARGER 100W+CASE , 512 GB, 12 GB
Икона нов продукт
Описание

Открийте новото измерение на свързаността със света на технологиите със смартфон Honor MAGIC6 PRO 512/12 GREEN+WATCH 4+CHARGER 100W+CASE. Този комплект е създаден за тези, които искат да имат всичко – мощност, стил и иновации, събрани в едно.

Смартфонът Honor MAGIC6 PRO е впечатляващо технологично чудо със своя зелен цвят, който придава уникалност и характер. С 12 GB RAM, той гарантира безпроблемна многозадачност, докато 512 GB вградена памет осигурява достатъчно пространство за всички вашите файлове, снимки и видеа. Тройната камера със забележителен кръгъл дизайн подсказва за възможностите на професионална фотография, включително 100X цифров зум за изключително детайлни изображения. Пълноекранныят дисплей с минимални рамки предлага потапящо визуално преживяване, а текстурираният зелен гръб осигурява допълнително сцепление и естетическо удоволствие, с дискретно позиционирано лого на Honor в долната част.

Към комплекта е включен и умният часовник WATCH 4, който съчетава класическия стил с умните функции. Зелената каишка перфектно допълва дизайна на смартфона.

Не на последно място е зарядното устройство с мощност 100W, което обещава бързо зареждане, за да можете винаги да сте в движение. И за да бъде вашето устройство винаги защитено, комплектът включва и кейс, изработен специално за Honor MAGIC6 PRO, подхождащ на цвета на телефона.

Този комплект е идеален за активни хора, които ценят високата производителност и стил. Той е създаден за младите професионалисти, които са в постоянно движение и искат да останат свързани със света около тях. Интегрираната 5G технология гарантира бърза и надеждна връзка, докато LTPO дисплеят с честота на опресняване до 120Hz осигурява плавност и яснота на изображението.

Ако търсите устройство, което да отговаря на високите ви изисквания за качество и функционалност, то смартфоните Honor са точно за вас. Разгледайте още модели от марката в нашия онлайн магазин на Смартфони Honor и открийте своя идеален спътник в ежедневието.

За да разгледате и други смартфони, които може да отговорят на вашите нужди, посетете нашата секция Смартфони. Верига магазини ЗОРА е мястото, където технологиите и иновациите се срещат с вашите желания и нужди, за да предложим най-доброто от света на смарт устройствата.

Изживейте уникалното усещане за мощ и стил с комплекта Honor MAGIC6 PRO 512/12 GREEN+WATCH 4+CHARGER 100W+CASE – вашата врата към бъдещето на комуникацията и развлеченията.




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти