Смарт часовник Xmart AM1127G , 1.43
Описание

Открийте света на възможностите, който се разкрива с новия Смарт часовник Xmart AM1127G. Със своя стилен дизайн и впечатляващ 1.43-инчов дисплей, този аксесоар е създаден да бъде не само практичен, но и израз на индивидуалността.

С гаранция от 24 месеца, часовникът Xmart предлага сигурност и надеждност. Екранът с размери 3.63 см и резолюция 466 х 466 пиксела гарантира яснота и острота на визуализацията, което прави всяка информация лесно разпознаваема.

За активните и здравословно настроени потребители, часовникът предлага пулсомер, измерване на изминато разстояние, отчитане на изгорените калории и крачкомер. Тези функции са идеални за поддържане на активен начин на живот и следене на физическата активност през целия ден.

Не просто следи физическата активност, но и здравето ви е под контрол с функции като оксиметър SPO2 за измерване на наситеността на кръвта с кислород и следене на съня, което помага да разберете и подобрите качеството на съня си.

С батерия от 280 mAh, Смарт часовник Xmart AM1127G е създаден да издържа и да бъде ваш надежден спътник през забързаното ежедневие. Дългият живот на батерията осигурява по-малко прекъсвания и повече време за това, което наистина обичате да правите.

За любителите на технологиите и модерния начин на живот, този смарт часовник е перфектният избор. Той е идеален за младите професионалисти, които ценят ефективността и технологичните иновации. Също така е подходящ за спортисти и хора с активен начин на живот, които искат да следят своята активност и здравословно състояние.

Стилът и функционалността на Смарт часовник Xmart AM1127G го правят идеален подарък за близки, които обичат да са в крак с времето и да имат света на китката си. Той е съвместим с повечето смартфони, което гарантира, че ще бъде ценен от всеки, който го получи.

Ако търсите разнообразие от смарт часовници, можете да разгледате и другите предложения на марката Xmart, като посетите Смарт часовници Xmart. Или ако желаете да разгледате повече модели, посетете нашия раздел с Смарт часовници, където ще откриете разнообразие от устройства, които да отговорят на вашите нужди и предпочитания.

Във Верига магазини ЗОРА сме посветили време и усилия да осигурим на нашите клиенти продукти, които не само отговарят на техните нужди, но и надхвърлят очакванията им. Смарт часовник Xmart AM1127G е пример за иновативен продукт, който съчетава функционалност, стил и технология, за да предложи на потребителите повече от един обикновен часовник.

Изживейте удоволствието от технологичен напредък, който ви поддържа във връзка, информиран и здравословно активен. Изберете Смарт часовник Xmart AM1127G и превърнете всеки момент в повече от обикновено измерване на времето.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти