Смарт часовник Samsung GALAXY WATCH 6 R960NZSA SILVER 47MM , 1.47 , 16 , 2 , Друга OS , 47.00
Описание

Искате ли да носите бъдещето на китката си? Смарт часовникът Samsung GALAXY WATCH 6 R960NZSA SILVER 47MM е тук, за да преобрази вашия начин на живот и да ви държи винаги свързани.

С изискан сребрист цвят и класически кръгъл циферблат, този стилен аксесоар се отличава с 1.47-инчов AMOLED дисплей, който предоставя ясна и лесно четима информация. Здравото стъкло и материалите, устойчиви на надраскване, го правят идеален за ежедневна употреба.

Смарт часовникът е оборудван с 16GB вътрешна памет за приложения, музика и други данни, както и с двуядрен процесор, който осигурява гладка работа на различни функции. Батерията е проектирана да поддържа удължена употреба, а диаметърът на корпуса от 47mm пасва комфортно на различни размери китки.

Устройството работи с операционна система "Друга OS", което може да означава собствена система на Samsung или вариант на Tizen/Wear OS. Съвместимостта вероятно включва широк спектър от смартфони за синхронизация на известия, фитнес данни и др.

Смарт часовникът обикновено включва Bluetooth и вероятно Wi-Fi свързаност за свързване с устройства и синхронизация на данни. Очакват се сензори за следене на здравето и фитнеса, като пулсомер, акселерометър и гироскоп, въпреки че конкретните сензори не са подробно описани в снимките.

Като цяло, Samsung Galaxy Watch 6 изглежда като стилен и функционален смарт часовник, фокусиран върху производителността, съхранението и удобния за потребителя дизайн, който е подходящ както за фитнес ентусиасти, така и за тези, които търсят свързано носимо устройство.

Ако сте активен човек, който цени технологиите и винаги е в движение, този смарт часовник е идеален за вас. Независимо дали сте на работа, на тренировка или просто се разхождате, Samsung GALAXY WATCH 6 ще ви държи информирани и мотивирани. С функции като измерване на пулса, отчитане на изминатото разстояние, изгорени калории, следене на съня, барометър, компас и оксиметър SPO2, той е ваш личен асистент за здраве и фитнес.

За да разгледате повече Смарт часовници Samsung, посетете нашия уебсайт. А ако искате да разгледате още варианти, разгледайте нашата категория Смарт часовници, където ще откриете разнообразие от модели, които да отговорят на вашите нужди.

Верига магазини ЗОРА ви предлага този впечатляващ смарт часовник с 24 месеца гаранция, като по този начин ви осигурява спокойствие и увереност в качеството на продукта. Направете следващата стъпка към свързания и организиран начин на живот с Samsung GALAXY WATCH 6.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти