Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm White Ocean Band mrej3 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm White Ocean Band mrej3 , 1.92 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64

id s2491353
Описание

Запознайте се с бъдещето на времето – Смарт часовник Apple Watch Ultra 2 Cell 49mm White Ocean Band mrej3, който преобразява всяка секунда от деня ви. Изключително подходящ за активни хора, които ценят технологиите и искат да останат свързани навсякъде и по всяко време.

Със своята 49мм кутия, този смарт часовник предлага голяма площ за дисплея, като по този начин улеснява визуализацията на важна информация. Бялата Ocean Band каишка е проектирана така, че да осигурява комфорт и издръжливост, като същевременно е водоустойчива и подходяща за спортни активности.

Дисплеят се отличава с висок контраст и е проектиран с мисъл за четимост, показвайки различни метрики като влажност, скорост на вятъра и надморска височина. Цифровото време е централно разположено и лесно различимо.

Производителността на часовника е гарантирана от Apple S9 SiP 64-битов двуядрен процесор, което подсказва за бърза и ефективна работа. Също така, наличието на клетъчна свързаност, посочена в заглавието като "Cell", позволява комуникация без необходимостта от смартфон в близост.

С 64GB вътрешна памет, този смарт часовник предлага обилно пространство за приложения, музика и други данни. Смарт часовници като този са идеални за хора, които искат да имат своята информация и забавление винаги с тях.

Apple Watch Ultra 2 е създаден да издържа на екстремни условия, като е водоустойчив до 100 метра и притежава сертификат EN13319. Освен това, със своите функции като дълбокомер, сензор за температура на водата и тялото, пулсомер, измерване на изминато разстояние и изгорени калории, следене на съня, алтиметър, компас и оксиметър SPO2, този часовник е идеален за всеки, който иска да следи своето здраве и физическа активност.

Интегрираните технологии като GPS, NFC и Wi-Fi допълнително увеличават функционалността на часовника, като позволяват лесно свързване и споделяне на данни. И с Always-On Retina дисплея, вие никога няма да пропуснете важна информация.

Този смарт часовник е създаден за хора, които водят активен начин на живот и ценят високите технологии. Той е идеален за спортисти, авантюристи и професионалисти, които искат да останат във форма, да следят своето здраве и да бъдат в крак с времето. Независимо дали сте на планински туризъм, плуване или просто се наслаждавате на ежедневието, Apple Watch Ultra 2 е ваш надежден партньор.

Открийте повече от изключителните Смарт часовници APPLE и изживейте умната технология, която променя играта. За още по-голям избор, разгледайте нашите Смарт часовници и намерете този, който отговаря най-добре на вашите нужди и стил.

С Apple Watch Ultra 2, вие сте винаги една крачка напред. Времето е във вашите ръце.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти