Смарт часовник Apple Watch 9 41mm Midnight/Midnight Band M/L mr8x3 , 1.69 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64 , 41.00

Смарт часовник Apple Watch 9 41mm Midnight/Midnight Band M/L mr8x3 , 1.69 , Apple S9 SiP 64-bit Dual Core , 64 , 41.00

id s2491321
Описание

Искате да сте в крак с времето и технологиите? Смарт часовникът Apple Watch 9 41mm Midnight/Midnight Band M/L е създаден за вас – модерният човек, който цени стил, функционалност и високи технологии.

С елегантен дизайн, този смарт часовник се отличава със своята стилна черна алуминиева кутия и удобна fluoroelastomer каишка в размер M/L. Квадратният циферблат със закръглени ъгли и черна дигитална корона са не само икона на дизайна, но и гаранция за лесно навигиране и управление.

Дисплеят на Apple Watch 9 е с размер приблизително 1.69 инча, което осигурява комфорт при взаимодействие и четливост. Яркият и голям екран подобрява видимостта и достъпността, като в същото време енергоспестяващата технология LTPO OLED гарантира Always-On Retina дисплей, който е винаги активен и готов да покаже важната информация.

Смарт часовникът е оборудван с високопроизводителния процесор Apple S9 SiP с 64-битов двуядрен процесор, който осигурява бърза и гладка работа дори с най-тежките приложения и задачи. С 64GB вградена памет, той предлага достатъчно място за вашите приложения, музика и много други.

Освен изключителната си производителност, Apple Watch 9 предлага и широка гама от функции за следене на здравето и фитнес активностите. Съвместимостта с екосистемата на Apple позволява безпроблемна връзка с други устройства на марката, като iPhone, iPad и Mac.

Сред допълнителните функции се открояват Wi-Fi и Bluetooth 5.3 за свързаност, GPS и различни сателитни системи за точно позициониране, вграден компас и алтиметър, които са винаги активни. Оптичният и електрически сензор за сърдечен ритъм, акселерометърът със сензор за падане и гироскопът са само част от сензорите, които ще ви помогнат да следите вашето здраве и активност. Водоустойчивостта до 50 метра позволява използването на часовника дори при плуване.

Смарт часовникът е идеален за активни хора, които искат да следят своите постижения – било то изминато разстояние, изгорени калории или качество на съня. Оксиметърът SPO2 и пулсомерът предоставят ценна информация за вашето здравословно състояние, а NFC технологията улеснява безконтактните плащания.

За тези, които търсят Смарт часовници със съвременен дизайн и напреднали функции, Apple Watch 9 е безспорен избор. Открийте повече Смарт часовници APPLE и се насладете на технологията, която променя всекидневието.

Изберете Apple Watch 9 и бъдете винаги информирани, здрави и свързани. Разгледайте нашата широка гама от Смарт часовници и намерете идеалния спътник за вашия активен и динамичен начин на живот.




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти