Сешоар Rowenta CV888LF0 KARL LAGERFELD , 2200 W

Сешоар Rowenta CV888LF0 KARL LAGERFELD , 2200 W

id s1770371
ОписаниеХарактеристики

Открийте новото измерение на съвършенството в грижата за косата със Сешоар Rowenta CV888LF0 KARL LAGERFELD, който превръща всеки стайлинг в модно изявление. Създаден в сътрудничество с иконата на модата Карл Лагерфелд, този сешоар е синоним на класа, стил и непреходна елегантност.

С мощността си от 2200W, този Rowenta сешоар гарантира бързо и ефективно сушене, което спестява време и усилия, без да прави компромис с качеството на стайлинга. Три степени на температура и две на скорост ви дават пълен контрол над процеса, позволявайки ви да адаптирате сушенето според типа и състоянието на вашата коса.

За да се погрижи за здравето и блясъка на вашата коса, Rowenta са интегрирали иновативната технология Air-to-Care, която предпазва косата от прекомерната топлина и запазва естествената ѝ влага. Покритието Keratin & Glow, от своя страна, добавя допълнителен блясък и защита, като подчертава естествената красота на косата.

Сешоарът е оборудван с два концентратора – 6мм и 9мм, които са идеални за прецизно оформяне и стилизиране на прическата, както и с дифузер за обем и естествени къдрици. Дългият 1.8 метра кабел осигурява удобство и свобода на движение по време на употреба.

Дизайнът на сешоара е вдъхновен от елегантността и модерния подход на Карл Лагерфелд, което го прави не само функционален, но и стилен аксесоар в банята. AC моторът осигурява дълготрайност и професионална производителност, което е гаранция за инвестицията ви в продължение на години.

Идеален за индивиди с високи изисквания към външния си вид и качеството на продуктите, които използват, Сешоар Rowenta CV888LF0 KARL LAGERFELD е предпочитан избор за тези, които ценят лукса и искат да вложат в своята ежедневна рутина на грижа за косата. Той е подходящ както за жени, така и за мъже, които не правят компромис с качеството и търсят дълготрайни и надеждни решения.

За да разгледате и други висококачествени Сешоари от марката Rowenta, посетете нашия уебсайт. Ако искате да разгледате още продукти от същата категория и марка, кликнете тук: Сешоари Rowenta. Верига магазини ЗОРА ви предлага разнообразие от опции, които да отговорят на всяко ваше желание и нужда.

Включете в рутината си Сешоар Rowenta CV888LF0 KARL LAGERFELD и преобразете ежедневното сишене в луксозно и здравословно изживяване. С този сешоар, вие не само сушите косата си, но и ѝ подарявате грижа, която се вижда и усеща.




Виж още Сешоари

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти