Сешоар Dyson SUPERSONIC HD07 Bu/Bh (460555-01) , 1600 W
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с революцията в грижата за косата - Сешоар Dyson SUPERSONIC HD07 Bu/Bh (460555-01), който преобразява ежедневното изсушаване на косата в истинско удоволствие. Със своята мощност от 1600W, този сешоар е създаден, за да отговори на нуждите на всеки, който цени качеството и иновациите.

Сешоарът Dyson е оборудван с интелигентен контрол на топлината, който гарантира, че косата ви никога няма да бъде изложена на прекомерна топлина. Три температурни настройки - 60°C, 80°C и 100°C, позволяват персонализирана грижа, адаптирана към вашия тип коса и стил на подсушаване. Добавете към това и три настройки на струята, както и студена струя на 28°C, за финално фиксиране на прическата.

Технологията на йонизация осигурява блясък и предотвратява наелектризирането, оставяйки косата ви гладка и сияйна. Сърцето на този сешоар е V9 моторът, който е изключително мощен и в същото време изненадващо тих. С дължина на кабела от 2,8 метра, Dyson SUPERSONIC ви предоставя свободата да стилизирате косата си навсякъде и по всяко време.

Комплектът включва стилизиращ концентратор, дифузер за обем, приставка за нежна струя, широк гребен за разресване и приставка за хвърчащи косми. Всички тези аксесоари са проектирани да улеснят стилизирането и да направят прическата ви безупречна. Предпазният филтър пази мотора от прах и мръсотия, а коженото куфарче позволява лесно съхранение и транспортиране.

Със Сешоари Dyson, вие инвестирате не само в красива прическа, но и в здравето на косата си. Предлагаме ви 24 месеца гаранция, за да сте сигурни, че получавате продукт, който е създаден да издържи. Открийте повече от висококачествените Сешоари Dyson и се уверете, че вашата коса получава най-добрата грижа.

Ако сте човек, който цени времето си и търси бързи, но ефективни решения за ежедневието, то Сешоар Dyson SUPERSONIC HD07 е идеалният избор за вас. Той е подходящ както за бизнес дами и господа, така и за млади хора с динамичен начин на живот. Независимо дали сте необвързани или със семейство, този сешоар ще се превърне във ваш надежден партньор в грижата за косата.

Разгледайте нашия асортимент от Сешоари и открийте устройството, което най-добре отговаря на вашите нужди. С Dyson SUPERSONIC HD07, вие не само подсушавате косата си, вие я трансформирате, придавайки ѝ стил и здраве. Защото красивата коса е повече от сушене - тя е израз на личността и начина, по който се грижим за себе си.




Виж още Сешоари

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти