Саундбар Samsung HW-Q600C
Икона нов продукт
Описание

Запитали ли сте се някога как звучи перфектността? Саундбарът Samsung HW-Q600C е разработен да ви предложи точно това – аудио изживяване, което преобразява всяко кътче от дома ви в истински киносалон. Със своя стилен и модерен дизайн, той е не само мощен аудио аксесоар, но и елегантно допълнение към интериора на вашия дом.

С изчистените линии и минималистичен черен финиш, Samsung HW-Q600C се вписва безупречно във всяка среда. Размерите на саундбара са 1030 мм (ширина) x 57 мм (височина) x 105 мм (дълбочина), а субуферът е с размери 295 мм (ширина) x 343 мм (височина) x 184 мм (дълбочина), което го прави компактен и лесен за разполагане във всяка стая.

В областта на свързаността, Samsung HW-Q600C предлага разнообразие от входове и изходи за максимална гъвкавост. Включеният дистанционно управление със специализирани бутони за захранване, регулиране на силата на звука, звуков режим, настройка на нивото на субуфера и Bluetooth свързване, осигурява лесен и интуитивен контрол над вашето аудио изживяване.

Технологията на звука е това, което наистина отличава този саундбар. С поддръжката на Dolby Atmos и DTS:X, Samsung HW-Q600C предлага върховно, обгръщащо 3D аудио изживяване от всички посоки. Тези индустриални аудио технологии гарантират, че саундбарът може да достави потапящ, висококачествен звук за филми, музика и игри.

Интеграцията с телевизори, особено с тези от марката Samsung, е идеална, като осигурява безпроблемна интеграция и потенциално допълнителни функции като Samsung Q-Symphony. Безжичният субуфер предлага гъвкавост при позиционирането, без необходимостта от свързващи кабели, което е огромно удобство в съвременния безжичен свят.

Саундбарът Samsung HW-Q600C е създаден за потребители, които търсят премиум аудио качество, съвременна свързаност и дискретен дизайн, който да допълва съвременните жилищни пространства. С включването на водещи в индустрията аудио технологии като Dolby Atmos и DTS:X, този саундбар може да достави потапящо, висококачествено звуково изживяване за филми, музика и игри.

Ако сте меломан или киноман, който търси да надгради домашното си аудио оборудване, Samsung HW-Q600C е идеалният избор за вас. С гаранция от 24 месеца и впечатляваща максимална мощност от 360W, този саундбар ще преобрази начина, по който изпитвате звука у дома. Разгледайте и другите Саундбари Samsung, за да намерите перфектното аудио решение за вашия дом.

Не пропускайте да разгледате и широката гама от Саундбари, които предлагаме, за да откриете най-доброто аудио оборудване, което да отговори на вашите нужди и да надхвърли очакванията ви. Samsung HW-Q600C е повече от саундбар – това е ключът към ново измерение на звука.




Виж още Домашно кино
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти