Рутер Wi-Fi TP-Link ARCHER A64
Описание

Въведете ново измерение на свързаността у дома с Рутер Wi-Fi TP-Link ARCHER A64. С този модерен и високопроизводителен устройство, интернет връзката ви ще достигне нови висоти.

С марката TP-Link, вие се доверявате на световен лидер в производството на WiFi рутери, който винаги е синоним на качество и иновация. Рутерът ARCHER A64 е оборудван с четири мощни антени, които гарантират стабилно и бързо безжично покритие във всяка точка на вашия дом или офис.

С честота от 5 GHz и скорост до 867 MB/s, този рутер осигурява високоскоростен интернет за стрийминг на видео във висока резолюция, онлайн игри без забавяне и бързо сваляне на големи файлове. Стандартът 802.11 a/n/ac гарантира съвместимост с най-новите устройства и максимална производителност.

Сигурността на вашата мрежа е приоритет с ARCHER A64. С функции като WPA3 - най-новият и най-сигурен протокол за защита, SPI Firewall и Access Control, вие и вашите данни сте в безопасност от нежелан достъп и атаки. Допълнително, рутерът поддържа WPA/WPA2-Enterprise (802.1x), което е идеално за по-големи организации, търсещи допълнително ниво на сигурност.

С тригодишната гаранция, която TP-Link предлага за този модел, можете да бъдете сигурни в инвестицията си. Интерфейсът на рутера е проектиран да бъде интуитивен, с 1 х LAN и 4 х WAN портове, което улеснява свързването на множество устройства и създаването на надеждна домашна мрежа.

За тези, които търсят WiFi рутери с перфектен баланс между производителност, сигурност и цена, ARCHER A64 е идеалният избор. Той е подходящ както за млади професионалисти, така и за семейства, които искат да се насладят на безпроблемен интернет във всеки ъгъл на своето жилище.

Ако сте в търсене на разнообразие от WiFi рутери TP-Link, Верига магазини ЗОРА предлага широка гама от модели, които отговарят на всякакви нужди и предпочитания. Открийте устройството, което най-добре отговаря на вашите изисквания и се насладете на непрекъсната свързаност, която заслужавате.

В заключение, Рутер Wi-Fi TP-Link ARCHER A64 е висококачествено устройство, което предлага бърза и сигурна интернет връзка, лесна настройка и управление, и дългосрочна гаранция. Той е създаден, за да задоволи нуждите на съвременния потребител, който цени качеството и надеждността. Изберете ARCHER A64 и превърнете своя дом в хъб на високоскоростен интернет.




Виж още Рутери Безжични
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти