Протектор за екрана Paperlike Screen Protector - iPad mini 2019

Протектор за екрана Paperlike Screen Protector - iPad mini 2019

id s703614
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Paperlike

Протекторът за екран на iPad за създатели и изпълнители.
Рисувайте и пишете като на хартия.

Как може Paperlike да подобри вашето iPad изживяване?

Рисуване!
За сериозни скици...
Художниците от цял свят обичат подобрената прецизност и тактилно усещане при използването на Paperlike. Той е оптимизиран така, че да създава идеалното количество триене за продължителни сесии за рисуване и правилното съпротивление на щриха за оптимална точност. Така че вместо да плъзгате Apple Pencil по стъклената повърхност, усещането е точно като за страница в скицника ви.

Писане!
За заети професионалисти...
iPad се превърна в безценен помощник в работата. Независимо дали анотирате чернови, водите си бележки или скицирате големите си идеи... добавете Apple Pencil и ще имате мощен инструмент за работа. С Paperlike можете да преминете на следващото ниво, да намалите мускулната умора, причинена от писането върху стъклен таблет, и да почувствате iPad като тефтер. И всичко това при запазване на удобството на цифровия формат.

Наслада!
Когато не сте на работа...
За разлика от други протектори на екрана, Paperlike подобрява изживяването при гледане. Създаден с оглед на превъзходното качество на дисплея, Paperlike никога не нарушава преживяването при гледане на Netflix или YouTube. А матовото, антиотразяващо покритие позволява да се наслаждавате на екрана, дори когато сте на слънце.

Магия!
Стандартно...
Във всеки протектор Paperlike има малко магия, вложена в повърхността му с технологията Nanodots. Тези микрочастици са разпределени по протектора на екрана и карат вашия Apple Pencil да вибрира съвсем леко, така че да имате усещането, че пишете на хартия. Те са специално проектирани така, че светлината от дисплея да блести около и през тях, за да се сведат до минимум пречупванията. Така че, за разлика от други протектори за екран, Paperlike никога няма да развали гледката ви.
Създаден за Apple Pencil
Другите защити на екрана унищожават върха на вашия Apple Pencil за нула време. Със своите оптимизирани наноточки Paperlike ви осигурява максимално усещане за хартия и минимално потребление на върха. Така че можете да се наслаждавате по-дълго.
Разсейващите отблясъци са намалени до минумум, така запазвате брилянтното качество на дисплея си!



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти