Прибори и съдове за хранене

Най-продавани от групата Покажи повече


История

Приборите за хранене включват всякакви ръчни инструменти, използвани при сервирането и особено яденето на храна в по света. Град Шефилд в Англия е известен с производството на прибори за хранене от 17-ти век и влакът - Майсторът Кътлер - минаващ от Шефилд до Лондон е кръстен на индустрията. Предоставяйки достъпни прибори за хранене на масите, неръждаемата стомана е разработена в Шефилд в началото на 20-ти век.

Приборите за хранене са най-често сребърни прибори или прибори от неръждаема стомана. Въпреки че терминът сребърни прибори се използва независимо от материалния състав на приборите, терминът посуда се използва, за да се избегне намекът, че те са изработени от сребро.

Основните прибори за хранене в западната култура са ножът, вилицата и лъжицата. Тези три приспособления се появяват за първи път заедно на маси във Великобритания през грузинската епоха. Напоследък са направени хибридни версии на прибори за хранене, съчетаващи функционалността на различни хранителни приспособления, включително spork (лъжица / вилица), spife (лъжица / нож) и knork (нож / вилица) или sporf, който съчетава и трите.

Разгледайте разнообразитето от прибори и съдове за хранене на www.jarcomputers.com