Пречиствател Whirlpool AP330W , 330 W, 300 м3/ч ml
ОписаниеХарактеристики

Задъхвате се от градския смог и мечтаете за чист въздух у дома? Пречиствателят Whirlpool AP330W е вашето решение за здравословен живот сред природата, без да напускате комфорта на собствения си дом.

Пречистватели на въздух са не просто уреди, те са вашите невидими помощници в борбата с алергените, миризмите и замърсителите. Whirlpool AP330W е създаден да ви осигури тази свежест и чистота, като филтрира до 300 м3/ч въздух, което го прави идеален за средни по размер помещения.

С двугодишна гаранция и мощност от 330W, този модел е синоним на надеждност и ефективност. Интегрираният филтър Hepa задържа дори най-дребните частици прах и алергени, докато филтърът с активен въглен неутрализира неприятните миризми и газове. Така въздухът във вашето жилище остава не само чист, но и свеж.

Една от най-впечатляващите функции на този пречиствател е способността му да извършва мониторинг на качеството на въздуха. Това означава, че устройството автоматично анализира въздуха и се адаптира към нуждите на помещението, за да осигури оптимални условия за вас и вашето семейство.

За хората с алергии и астма, качеството на въздуха е от съществено значение. С Whirlpool AP330W те могат да дишат по-лесно, тъй като уредът значително подобрява въздушната среда. Интегрираната UV светлинна технология допълнително дезинфекцира въздуха, унищожавайки микробите и вирусите.

Съвременният DC мотор осигурява тиха работа и икономия на енергия, а белият цвят на уреда се вписва елегантно във всяка обстановка. Пречиствателят Whirlpool AP330W е създаден да ви осигури чист въздух във вашия дом за ваш комфорт за по-малко от 15 минути*, което го прави не само ефективен, но и бърз.

Ако сте семейство, търсещо здравословна среда за своите деца, или млад професионалист, който цени чистотата и комфорта, Whirlpool AP330W е идеалният избор за вас. Неговата способност да подобрява качеството на въздуха и да създава усещане за свежест и чистота е несравнима.

Искате ли да разгледате още Пречистватели на въздух Whirlpool? Посетете нашия уебсайт и открийте разнообразието от висококачествени уреди, които ще превърнат вашия дом в оазис на чистотата.

Не позволявайте на замърсения въздух да влияе на вашето здраве и настроение. Инвестирайте в здравето на вашето семейство с Пречистватели на въздух от Верига магазини ЗОРА и дишайте свободно във всяка една стая на вашия дом.

*Времето за постигане на оптимално пречистване на въздуха може да варира в зависимост от условията в помещението.




Виж още Пречистватели за въздух и овлажнители

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти