Прахосмукачка робот Midea РОБОТ M7
ОписаниеХарактеристики

Забравете за метлата и кофата, новият ви най-добър приятел в почистването вече е тук! Представяме ви Прахосмукачка робот Midea РОБОТ M7 - върховото решение за модерния и забързан начин на живот. С този иновативен уред от Midea, почистването на дома се превръща в лекота и ви оставя повече свободно време за важните неща в живота.

С гаранция от 24 месеца, Прахосмукачка робот M7 е създадена да издържи на изпитанията на времето и да осигури безупречна чистота във вашия дом. С капацитет на контейнера от 600 ml, тя е способна да събере значително количество прах и мръсотия, преди да се наложи да я изпразните. А със своята литиево-йонна батерия от 3350 mAh, този робот може да работи непрекъснато до 120 минути, което е достатъчно за почистване на средно големи до големи площи.

Иновативната навигация чрез камера и Wifi връзка позволяват на Роботи прахосмукачки Midea да се движат умело из вашето жилище, избягвайки препятствия и оптимизирайки маршрута си за почистване. С приложението за контрол на уреда, което можете да свалите на вашия смартфон, ще имате пълен контрол над процеса на почистване, дори когато не сте у дома.

Не само че Прахосмукачка робот M7 ще почисти пода ви, но и ще го измие! С резервоара за вода от 250 ml и функцията за почистване с моп, този уред едновременно засмуква праха и измива пода, оставяйки го безупречно чист. И всичко това се случва, докато вие се наслаждавате на любимите си занимания или просто отдъхвате.

Съобразявайки се с потребителския профил, Прахосмукачка робот M7 е идеалният избор за заетите професионалисти, младите семейства и всички тези, които ценят своето време и предпочитат да го прекарват в удоволствия, а не в домакинска работа. Стилният и минималистичен дизайн на уреда се вписва идеално във всеки модерен интериор, а тихата му работа не пречи на домашния уют.

Зареждането на батерията отнема едва 4 часа, след което роботът е готов отново да влезе в действие. Така че, докато вие сте на работа или се занимавате с децата, Прахосмукачка робот M7 ще поддържа чистотата във вашия дом.

Открийте повече от интелигентните Роботи прахосмукачки Midea и дайте на дома си заслужената грижа с минимални усилия от ваша страна. Посетете нашата секция с Роботи прахосмукачки и изберете най-подходящия модел за вашите нужди.

С Прахосмукачка робот M7 от Midea, вие инвестирате в качество, надеждност и иновации, които ще ви освободят от ежедневните задължения и ще ви позволят да се наслаждавате на чист и уютен дом всеки ден. Не пропускайте възможността да превърнете почистването от задължение в удоволствие!




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти