Прахосмукачка робот Midea РОБОТ M3L
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с бъдещето на домашното почистване – Прахосмукачка робот Midea РОБОТ M3L, ваш най-верен съюзник в битката с праха и мръсотията. Със своя стилен черен цвят и иновативен дизайн, този малък помощник е създаден да осигури безупречна чистота във вашия дом, без да се налага да полагате никакви усилия.

С 24 месеца гаранция, Midea РОБОТ M3L е съобразен с високите стандарти на качество и надеждност. Работейки с ниво на шум от едва 72 dB, той е достатъчно тих, за да не пречи на вашето ежедневие, докато вие се наслаждавате на свободното си време или работите от вкъщи. Основният филтър ефективно задържа микрочастиците, а с капацитет на контейнера от 800 ml, вие ще можете да забравите за честото изпразване.

Сред аксесоарите на този модел се откроява литиево-йонната батерия с капацитет 2600 mAh, която гарантира до 90 минути непрекъсната работа, а времето за зареждане е само 4 часа. Дистанционното управление пък дава възможност за лесно и удобно управление на устройството, без да се налага да се навеждате или да прекъсвате текущите си занимания.

Тази прахосмукачка робот е оборудвана с интелигентни сензори против падане, които предотвратяват случайно падане по стълбища и други височини. Освен това, функцията за автоматично презареждане осигурява на устройството възможност самостоятелно да се върне към своята зарядна станция, когато батерията е почти изтощена, и да продължи почистването след зареждане.

Ако се чудите какво още може да ви предложи марката Midea в категорията Роботи прахосмукачки, можете да разгледате разнообразието от модели на Роботи прахосмукачки Midea, които са налични в нашия онлайн магазин.

Представете си как след тежък работен ден се прибирате в перфектно почистен дом, където въздухът е свеж, а подовете блестят. Това не е само мечта – с Прахосмукачка робот Midea РОБОТ M3L това е вашето ново ежедневие. Тя е идеалният избор за заети професионалисти, млади семейства, както и за възрастни хора, които търсят удобство и ефективност в домакинските задължения.

Този умел помощник е подходящ за хора с домашни любимци, тъй като лесно събира косми и други алергени от пода, поддържайки чистотата и здравословната среда у дома. Също така, една от основните предимства на робота е, че той може да почиства и труднодостъпни места, като под мебели и в ъглите на стаите, където често се събира прах.

В заключение, Прахосмукачка робот Midea РОБОТ M3L е инвестиция във вашето време, комфорт и здраве. Тя не само ще ви освободи от ежедневните задължения по почистване, но и ще гарантира, че вашето жилище винаги ще изглежда безупречно. Отдайте се на заслужена почивка, докато вашата нова прахосмукачка робот се грижи за чистотата на дома ви.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти