Прахосмукачка робот Midea РОБОТ I5C
ОписаниеХарактеристики

Забравете за традиционното почистване и отдайте доверие на иновациите с Прахосмукачка робот Midea РОБОТ I5C, която ще превърне дома ви в оазис на чистотата без усилие от ваша страна. Съвременният човек е зает, динамичен и търси ефективни решения за всяко ежедневие. Точно такъв е и нашият робот прахосмукачка – надежден помощник, който се грижи за чистотата, докато вие се наслаждавате на свободното си време.

С 24 месеца гаранция, този модел от Midea предлага висококачествено почистване с помощта на HEPA филтър, който задържа и най-малките частици прах, осигурявайки здравословна среда за вас и вашето семейство. Освен това, с капацитет на контейнера от 450 ml, роботът е перфектен за почистване на по-големи площи без необходимост от чести изпразвания.

Интелигентните сензори против падане гарантират, че уредът няма да се сблъска със стълбища или други препятствия, които могат да причинят повреда. Добавената функционалност за почистване с моп позволява не само да се прахосмуче, но и да се измиват подовите повърхности, което е истинска иновация в грижата за дома.

Управлението на Прахосмукачка робот Midea РОБОТ I5C е улеснено благодарение на WiFi връзката и специализираното приложение, което ви позволява да контролирате уреда дистанционно, дори когато не сте у дома. С литиево-йонната батерия от 2600 mAh, роботът обещава до 120 минути непрекъсната работа, а времето за зареждане е само 4 часа.

Изисканият черен цвят на уреда придава модерен и стилен вид, който се вписва перфектно във всяко домашно пространство. С този робот прахосмукачка, вие инвестирате не само в чистота, но и в елегантност и иновативност.

Изборът на роботи прахосмукачки е предпочитан от заети професионалисти, млади семейства и всички, които ценят своето време и комфорт. Midea РОБОТ I5C е идеален за тези, които искат да се възползват от последните технологични постижения за поддържане на дома си чист и уютен.

За да разгледате още Роботи прахосмукачки Midea, посетете нашия уебсайт и открийте многообразието от модели, които предлагаме. Ако пък искате да разгледате цялата категория, можете да намерите разнообразие от роботи прахосмукачки на нашия сайт.

Подарете си свободата да се наслаждавате на живота, докато Midea РОБОТ I5C се грижи за чистотата на вашия дом. Създаден да улесни и облекчи ежедневието ви, този робот прахосмукачка е инвестиция, която ще оцените всеки ден.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти