Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA Combo i5 Woven Neutral (i517840)
ОписаниеХарактеристики

Замисляли ли сте се как бихте могли да спестите време от ежедневните домакински задължения и да се насладите на повече свободни моменти? Представяме ви Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA Combo i5 Woven Neutral (i517840), която е създадена да ви освободи от тежестта на почистването и да ви подари безценни минути за отдих или занимания по сърце.

С елегантен дизайн, този робот е облечен в стилна тъкан в неутрален цвят, която се вписва идеално във всеки интериор. Компактната му кръгла форма позволява лесно придвижване между мебелите и в тесни пространства, докато вградените сензори гарантират прецизно навигиране из помещенията.

Функционалността на този робот прахосмукачка е на високо ниво, с автоматично връщане към зарядната станция след приключване на почистването. Интелигентната технология за навигация позволява на устройството да създаде карта на дома ви и да се адаптира към неговата конфигурация за оптимално почистване.

Почистващите способности на IRobot ROOMBA Combo i5 са впечатляващи, с многоповърхностни четки, които ефективно събират отпадъци от различни видове подове. Силата на засмукване е също така характерна за серията Roomba на iRobot, като гарантира безупречна чистота.

Потребителският опит е интуитивен, с лесен за използване интерфейс и възможност за свързване със смартфон или гласови асистенти. Това прави управлението на прахосмукачката изключително удобно и достъпно дори за хора с натоварен график или ограничена техническа грамотност.

Ефективността на устройството се допълва от неговият тънък профил, който позволява достъп до труднодостъпни места под мебели, а страничните четки подобряват почистването на ъгли и ръбове.

С гаранция от 24 месеца, високоефективен филтър и капацитет на контейнера за сухо почистване от 389 мл, този робот прахосмукачка е надежден помощник в домакинството. Моторът с батерия от 2210 mAh литиево-йонна осигурява дълготрайна работа, а вместимостта на контейнера за вода от 210 мл позволява и мокро почистване. Към комплекта са включени и допълнителни аксесоари, като зарядна станция Home Base и микрофибърна подложка за почистване.

Ако търсите повече варианти на Роботи прахосмукачки IRobot, разгледайте нашата широка гама продукти, където ще откриете устройство, отговарящо на вашите нужди и предпочитания.

Предвид потребителския профил, този робот прахосмукачка е идеален за заети професионалисти, млади семейства и технологично ориентирани индивиди, които ценят своето време и комфорт. Стилът, удобството и ефикасността на IRobot ROOMBA Combo i5 са създадени да отговорят на динамичния начин на живот и да премахнат бариерите пред покупката, предлагайки дългосрочно решение за поддържане на дома чист и уютен.

За повече информация и спецификации на продукта, моля, потвърдете с официалната документация на продукта, за да сте сигурни, че избирате най-добрия помощник за вашето домакинство.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

Технически характеристики

Цвят:  Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти