Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA Combo i5 Woven Neutral (i517840)
Икона нов продукт

Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA Combo i5 Woven Neutral (i517840)

id s2592568
ОписаниеХарактеристики

Замисляли ли сте се как бихте могли да спестите време от ежедневните домакински задължения и да се насладите на повече свободни моменти? Представяме ви Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA Combo i5 Woven Neutral (i517840), която е създадена да ви освободи от тежестта на почистването и да ви подари безценни минути за отдих или занимания по сърце.

С елегантен дизайн, този робот е облечен в стилна тъкан в неутрален цвят, която се вписва идеално във всеки интериор. Компактната му кръгла форма позволява лесно придвижване между мебелите и в тесни пространства, докато вградените сензори гарантират прецизно навигиране из помещенията.

Функционалността на този робот прахосмукачка е на високо ниво, с автоматично връщане към зарядната станция след приключване на почистването. Интелигентната технология за навигация позволява на устройството да създаде карта на дома ви и да се адаптира към неговата конфигурация за оптимално почистване.

Почистващите способности на IRobot ROOMBA Combo i5 са впечатляващи, с многоповърхностни четки, които ефективно събират отпадъци от различни видове подове. Силата на засмукване е също така характерна за серията Roomba на iRobot, като гарантира безупречна чистота.

Потребителският опит е интуитивен, с лесен за използване интерфейс и възможност за свързване със смартфон или гласови асистенти. Това прави управлението на прахосмукачката изключително удобно и достъпно дори за хора с натоварен график или ограничена техническа грамотност.

Ефективността на устройството се допълва от неговият тънък профил, който позволява достъп до труднодостъпни места под мебели, а страничните четки подобряват почистването на ъгли и ръбове.

С гаранция от 24 месеца, високоефективен филтър и капацитет на контейнера за сухо почистване от 389 мл, този робот прахосмукачка е надежден помощник в домакинството. Моторът с батерия от 2210 mAh литиево-йонна осигурява дълготрайна работа, а вместимостта на контейнера за вода от 210 мл позволява и мокро почистване. Към комплекта са включени и допълнителни аксесоари, като зарядна станция Home Base и микрофибърна подложка за почистване.

Ако търсите повече варианти на Роботи прахосмукачки IRobot, разгледайте нашата широка гама продукти, където ще откриете устройство, отговарящо на вашите нужди и предпочитания.

Предвид потребителския профил, този робот прахосмукачка е идеален за заети професионалисти, млади семейства и технологично ориентирани индивиди, които ценят своето време и комфорт. Стилът, удобството и ефикасността на IRobot ROOMBA Combo i5 са създадени да отговорят на динамичния начин на живот и да премахнат бариерите пред покупката, предлагайки дългосрочно решение за поддържане на дома чист и уютен.

За повече информация и спецификации на продукта, моля, потвърдете с официалната документация на продукта, за да сте сигурни, че избирате най-добрия помощник за вашето домакинство.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти