Прахосмукачка робот Ayco BOT 2 PRO

Прахосмукачка робот Ayco BOT 2 PRO

id s2492741
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новият член на вашето домакинство – Прахосмукачка робот Ayco BOT 2 PRO, която превръща почистването от задължение в удоволствие. Създадена за съвременния, забързан начин на живот, тази иновативна машина е идеалният помощник за всеки, който цени времето си и предпочита да го прекарва в по-приятни занимания, отколкото в чистене.

С гаранция от 24 месеца, Ayco BOT 2 PRO е създадена да издържи на изпитанията на времето и да осигури безупречна чистота във вашия дом. С ниво на шум от едва 65 dB, тя работи почти незабележимо, докато вие се наслаждавате на спокойствие и тишина. Оборудвана с висококачествен НЕРА филтър и основен филтър, тя задържа дори най-малките частици прах, което я прави надежден съюзник в борбата с алергените.

С капацитет на контейнера от 400 ml и допълнителен резервоар за вода от 200 ml, този робот може да се справи с почистването на големи площи без нужда от чести празненя. Сензорите против падане гарантират, че Ayco BOT 2 PRO ще се движи безопасно около стълби и други ръбове, докато умното приложение за връзка с уреда чрез WIFI ви позволява да контролирате процеса на почистване от всяка точка на света.

Голямата батерия с капацитет от 2600 mAh осигурява дълъг период на работа, така че роботът да може да почисти цялата площ без прекъсване. Стилен и елегантен, в черен цвят, той ще се впише перфектно в интериора на вашия дом.

Изборът на роботи прахосмукачки често може да бъде предизвикателство, но Ayco BOT 2 PRO е безспорен победител за тези, които търсят качество, ефективност и иновации. Той е особено подходящ за заети професионалисти, млади семейства, които искат да прекарат повече време заедно, както и за възрастни хора, търсещи удобство и лесна употреба.

За да разгледате още Роботи прахосмукачки Ayco, посетете нашия уебсайт и открийте разнообразието от модели, които предлагаме. Ако пък искате да разгледате цялата гама от Роботи прахосмукачки, ние ви предоставяме богат избор, съобразен с всякакви нужди и предпочитания.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където можете да намерите най-новите и иновативни решения за вашия дом. Ние разбираме важността от предоставянето на качествени продукти, които да улеснят ежедневието ви и да ви осигурят повече свободно време за това, което наистина обичате да правите. Ayco BOT 2 PRO е пример за това как съвременната технология може да бъде в служба на комфорта и чистотата във вашия дом.

Не пропускайте възможността да преобразите начина, по който почиствате, и да превърнете тази досадна задача в нещо, което се случва автоматично, без да изисква вашето непрекъснато внимание. Доверете се на Ayco BOT 2 PRO и се насладете на повече време за себе си и своите близки.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти