Прахосмукачка Karcher CV H2 РЪЧНА (11983300 )

Прахосмукачка Karcher CV H2 РЪЧНА (11983300 )

id s2576577
ОписаниеХарактеристики

Замисляли ли сте се колко по-лесно би било почистването, ако притежавате мощен помощник, който се справя бързо и ефективно с всеки тип мръсотия? Представяме ви Прахосмукачка Karcher CV H2 РЪЧНА (11983300), която е синоним на безупречна чистота и комфорт.

Със своята компактна форма и мощност от 70W, тази прахосмукачка е идеалният избор за бързо и лесно почистване на вашия дом. Освен това, благодарение на вградения HEPA филтър, който задържа дори най-малките частици прах, можете да бъдете сигурни, че въздухът в помещението ви ще бъде чист и свеж.

Едно от най-големите предимства на тази стандартна прахосмукачка е нейният капацитет на контейнера от 0.15 литра, който позволява удобно събиране на отпадъците без необходимостта от чести изпразвания. Прахосмукачката е оборудвана с литиево йонна батерия 7,2V, която осигурява до 10 минути автономна работа, а времето за зареждане е само 4 часа.

В комплекта е включено и удобно USB зарядно устройство, което позволява зареждането на прахосмукачката да стане навсякъде, където имате достъп до USB порт. Това прави Karcher CV H2 изключително практичен и лесен за употреба, особено за заетите хора, които ценят своето време и искат бързи решения за поддържане на дома си в идеален вид.

Ако сте в търсене на висококачествени Стандартни прахосмукачки Karcher, този модел е перфектният избор за вас. Независимо дали сте млад професионалист, който търси ефективност във всяко действие, или родител, който се стреми към безопасна и чиста среда за своите деца, Karcher CV H2 ще отговори на всички ваши изисквания.

Тази прахосмукачка е идеална и за хора с домашни любимци, тъй като HEPA филтърът ефективно премахва алергените и космите, които често остават след тях. Също така, лекотата на употреба и компактният дизайн правят уреда подходящ за възрастни хора, които предпочитат удобството и лесната поддръжка.

Не пропускайте да разгледате и останалите ни предложения за Стандартни прахосмукачки, за да намерите най-подходящия модел, който да отговори на вашите нужди и да се впише идеално в интериора на вашия дом.

Изберете Прахосмукачка Karcher CV H2 РЪЧНА и се насладете на чистота и комфорт без усилие. Това е инвестиция във вашето здраве, свободно време и спокойствие, която ще се отплати многократно с времето. Почиствайте интелигентно и ефективно с Karcher – марката, която е символ на качество и иновации в грижата за дома.




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти