Прахосмукачка Ayco ASHA-818 , С контейнер
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете почистването от задължение в удоволствие? Представяме ви Прахосмукачка Ayco ASHA-818, която съчетава мощност и удобство в един компактен уред.

Дизайн: Със своя компактен, цилиндричен дизайн и здрава конструкция, тази прахосмукачка е създадена да устои на времето. Ергономичната дръжка осигурява лекота при пренасяне и маневриране из дома ви.

Марка: "Ayco" е синоним на качество и надеждност, което е потвърдено и от двугодишната гаранция, която получавате с този продукт.

Събиране на прах: Иновативната система с контейнер за събиране на праха показва, че този уред е без торбичка, което улеснява изпразването и поддръжката.

Маркуч: Включва гъвкав черен маркуч с прикачена дюза, която позволява лесно и универсално почистване на труднодостъпни места.

Цветова схема: Използва двуцветна комбинация със сиво тяло и контрастираща оранжева дръжка, придаваща стилен и съвременен вид на уреда.

Тази прахосмукачка е подходяща както за домашна, така и за комерсиална употреба, предлагайки универсално решение за почистване. Системата с контейнер предполага безпроблемна работа без необходимост от подмяна на торбички.

С мотор от 800W и HEPA филтър, тази прахосмукачка гарантира висока ефективност и филтрация на въздуха, като същевременно е и енергийно ефективна. С капацитет на контейнера от 15 литра, тя се справя с големи площи без нужда от чести изпразвания. Дължината на кабела от 1.5 метра осигурява удобство при почистване на по-широки пространства.

В комплекта са включени и алуминиеви тръби, които улесняват достигането до всякакви височини, както и метален резервоар за дълготрайност и издръжливост. Цветът в черно придава класически и елегантен вид, който се вписва във всяко домашно пространство.

Ако търсите Стандартни прахосмукачки, които да предложат ефективност и лесна поддръжка, то Прахосмукачка Ayco ASHA-818 е идеалният избор за вас. И не забравяйте, можете да разгледате и други Стандартни прахосмукачки Ayco в нашия онлайн магазин.

Подходяща за всеки, който цени чистотата и иска да оптимизира времето си, тази прахосмукачка е идеален помощник в битката с праха. Независимо дали сте зает професионалист, грижовен родител или просто искате да поддържате дома си в перфектно състояние, Ayco ASHA-818 ще ви помогне да постигнете желаната чистота без усилие.

Защото всеки детайл в дома е важен, изберете прахосмукачка, която не само чисти, но и се грижи за вашето здраве и комфорт. Изживейте ново ниво на чистота с Прахосмукачка Ayco ASHA-818!




Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти