Портативна WiFi тонколона Bang & Olufsen Beosound Level, Златист дъб
ОписаниеВземи на изплащане

BEOSOUND LEVEL

Преносим WiFi високоговорител

Направете го дълготраен, направете го непреходен. Beosound Level е нашето обещание за проектиране на устойчиви на бъдещето, дълготрайни продукти. Вие отивате, Level ви следва. Пренасяйки мощност, преносимост и свързаност навсякъде, където е необходимо. Изправен или легнал, той държи любимите ви песни до вас.

Създаден за дълъг живот|Ултрапортативен|Адаптира се навсякъде

Сертифициран Cradle to Cradle™

Beosound Level в цветовете Natural и Gold Tone е първият в света високоговорител, сертифициран по програмата Cradle to Cradle (бронзово ниво). Cradle to Cradle е глобален стандарт за продукти, които са безопасни, кръгли и отговорно произведени. Това означава, че можете лесно да я надграждате с развитието на технологиите, ако батерията се изтощи или ако искате да смените цветовете. Следващата година или след десетилетие. Това е част от осигуряването на бъдещето на нашите продукти.

Музика във всяка стая? Заповядайте.

Масички за кафе, работни бюра, рафтове за книги - Beosound Level се вписва веднага. Проектиран да изглежда и звучи невероятно навсякъде, той безпроблемно се свързва с Wi-Fi, като същевременно може да се движи свободно. Предстои ви дълъг ден? 16-часовият живот на батерията ви е на разположение. Музика в кухнята? Устойчив е на пръски. Синхронизирайте го. Вземете го. И тръгвайте.

Адаптивна акустика

Достатъчно интелигентен, за да свири навсякъде. Достатъчно елегантен, за да се побере навсякъде. Level адаптира възпроизвеждането в зависимост от позицията си и заобикалящата среда, като възпроизвежда висококачествен звук, независимо как го използвате - изправен, легнал или на стената. Нищо не пречи на музиката или на тръпките от нея.

Сложете, включете

Поставете го на масичката за кафе и чуйте как нивото се изравнява. Звукът се разширява автоматично. Музиката изпълва стаята мигновено. Мощна фокусна точка, която всички ще видят и чуят.

Устойчив звук

Поставете Level в изправено положение и се насладете на по-широка сцена на стерео звука. Богата, детайлна музика изпълва пространството на кабинета или всекидневната ви. Изключителен звук от изправен високоговорител.

Дори закачен се зарежда

Потопете се в музиката в коридора си с монтирания на стената Level. Елегантната скоба за зареждане съчетава форма и функционалност. Повишете нивото на дома си с ясен, детайлен звук, който ви отвежда на ново място.

Пълен стрийм напред

Стриймвайте любимите си песни с помощта на Chromecast, Airplay, Bluetooth или Beolink и оставете музиката да звучи в целия ви дом. Безжично, мигновено, безпроблемно.

Лесно стерео сдвояване

Свържете два Beosound Levels за стерео изживяване, което ви заобикаля. Насладете се на прецизността от две посоки. Насладете се на допълнителните детайли, дълбочина и мащабност. Двойно повече удобство, двойно повече мощност.

Непреходно вдъхновение

Истински дъб и плат Kvadrat. Скандинавският дизайн дава усещането за майсторски клас по минимализъм. Потребителският интерфейс с меко докосване светва, когато сте наблизо. Изработено от изключителни, модулни материали, Level ще остане устойчиво за поколенията.




Виж още Тонколони

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти