Портативна колонка Marshall Tufton, Black & Brass
ОписаниеВземи на изплащане

Marshall Tufton

КРАЛ НА ПЪТЯ
Tufton предлага над 20 часа портативно възпроизвеждане на музика, което ви позволява да отидете по-далеч и за по-дълго.

НАД 20 ЧАСА ЗАБАВА
Tufton предлага над 20 часа забалвние с едно зареждане. Вдъхновената от китара каишка за носене го прави идеален за носене с вас.

ЗВУК ВЪВ ВСЯКА ПОСОКА
Трипосочният дизайн на Tufton и насоченият назад драйвер осигуряват ясен и артикулиран звук във всички честоти. Тази конфигурация ще ви потопи в музиката на закрито или на открито.

BLUETOOTH 5.0
Tufton е оборудван с технологията Bluetooth 5.0 за безжично възпроизвеждане на музика. Радвайте се на музика си с всяко Bluetooth устройство с обхват до 30 фута от високоговорителя.

ИЗДРЪЖЛИВ И ПО ВРЕМЕ НА ПЪТ
Tufton има степен на водоустойчивост IPX2 и монтирани в една равнина ъглови капачки, което го прави изключително здрав и издръжлив високоговорител.

ВОДОУСТОЙЧИВОСТ IPX2
Пътят е пълен с изненади и затова Tufton предлага водоустойчив дизайн. Класификацията IPX2 означава, че е в състояние да издържи на известно количество вода.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ ДОРИ И ПРИ МНОГО ХОСТОВЕ
Tufton разполага с мултихост функционалност, за да можете лесно да се свързвате и превключвате между две Bluetooth устройства.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ЗВУКА СИ
Горният панел на Tufton разполага с аналогови копчета за управление на басите, високите честоти и силата на звука, което ви позволява да настроите точно желания звук.

БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ
Tufton разполага с възможности за бързо зареждане, за да можете да го вземете и да тръгнете във всеки един момент. За 20 минути получавате 4 часа неспирна музика, а напълно заредената батерия може да бъде достигната за 2,5 часа.




Виж още Тонколони

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти