Портативна колонка Devia Kintone Series Fabric Speaker, Сива
Икона нов продукт
Описание

Представяме ви високоговорителя от плат от серията Kintone - идеалният избор за тонколонка!

Търсите ли иновативен и висококачествен продукт, който да добавите към дома си? Не търсете повече! My Devia с гордост представя "Kintone Series Fabric Speaker" - мощен и стилен преносим високоговорител, който със сигурност ще ви завладее. 

Повече за тонколонката от серията Kintone Fabric Speaker:

Високоговорителят от Kintone Series Fabric Speaker е авангардно аудиоустройство, предназначено да повиши нивото на слушане на музикалните ентусиасти. Компактният му размер, безупречният живот на батерията и мощната му производителност го превръщат в изключителен продукт на пазара. Ако търсите първокласен артикул, с който да впечатлите, това е той!

Основни характеристики:

  • Впечатляващо време за възпроизвеждане: Със забележителното си време за възпроизвеждане от 2 часа, Fabric Speaker от серията Kintone осигурява непрекъснато удоволствие от любимите мелодии и аудио съдържание. Нейната ефективност и дълготрайният живот на батерията я правят идеален спътник за приключения на открито, партита и любители на музиката в движение.
  • Подобрен капацитет на батерията: Оборудван с батерия с голям капацитет от 400 mAh, този високоговорител гарантира продължителни часове на забавление, без да е необходимо често презареждане. 
  • Елегантен и компактен дизайн: Високоговорителят Kintone Series Fabric Speaker се отличава с елегантен, модерен дизайн, който без усилие се съчетава с всяка обстановка. Компактният му размер от 100*45 мм позволява лесно пренасяне, без да се прави компромис с качеството на звука, което го прави отличен избор за клиенти, търсещи универсално аудио решение.
  • Мощен изход 3 W: Въпреки малкия си размер, Fabric Speaker от серията Kintone може да се похвали с мощност от 3 W, която осигурява богат, поглъщащ звук. Независимо дали става въпрос за лично слушане или за забавление на малка група, тази колонка гарантира впечатляващо аудио изживяване.



Виж още Тонколони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти