Пералня Indesit BWSA 51051 W EE N*** , 1000 об./мин., 5.00 kg, F
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Искате ли перфектно изпрано бельо с минимално усилие? Пералнята Indesit BWSA 51051 W EE N е вашето идеално решение в битката с петната!

С модерен дизайн и компактни размери, тази пералня на Indesit се вписва идеално във всеки дом. Предлагаща 16 различни програми за пране, тя е създадена да отговори на нуждите на съвременните домакинства. Независимо дали сте самотен професионалист или част от забързано семейство, този уред ще ви спести време и енергия.

С капацитет от 5 кг, пералнята е идеална за малки до средни домакинства, а благодарение на енергиен клас F, тя е и икономичен избор. Таймерът за отложен старт дава възможност да планирате прането си според вашето ежедневие, а функцията Push&GO осигурява лесно стартиране на често използвани програми.

Не пропускайте да разгледате и другите Перални в нашия асортимент, за да намерите най-подходящата за вашите нужди. Ако сте фен на марката, разгледайте и другите предложения на Перални Indesit, които предлагаме.

Пералнята Indesit BWSA 51051 W EE N се отличава със своите 1000 оборота на центрофуга в минута, което гарантира добре изцедено бельо, готово за сушене. Предното зареждане улеснява процеса на поставяне и изваждане на прането, а кратката програма от 30 минути е идеална за пресни петна и ежедневни нужди.

За тези, които търсят тишина и спокойствие, нивото на шум при центрофугиране е важен фактор. С 83 dB, тази пералня е сравнително тиха, което я прави подходяща за поставяне в близост до жилищни зони.

Размерите на пералнята са оптимизирани за максимално удобство - 850 мм височина, 600 мм ширина и 420 мм дълбочина - тя лесно се вписва в по-малки пространства, като същевременно предлага достатъчно капацитет за ежедневните нужди на домакинството.

Функцията за изключване на центрофугата и възможността за регулиране на температурата дават допълнителен контрол върху прането, позволявайки ви да се грижите за деликатни и специални тъкани без притеснение.

В крайна сметка, изборът на пералня е важно решение, което влияе на ежедневието на всяко домакинство. Пералнята Indesit BWSA 51051 W EE N предлага баланс между функционалност, ефективност и удобство, което я прави отличен избор за всеки, който търси надежден и икономичен уред за своя дом.




Виж още Перални

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти