Пералня Gorenje WNS1X4ARTWIFI , 1400 об./мин., 10.50 kg, A , Бял

Пералня Gorenje WNS1X4ARTWIFI , 1400 об./мин., 10.50 kg, A , Бял

id s2570002
ОписаниеХарактеристики

Искате ли перфектно изпрани дрехи с едно докосване? Представяме ви Пералня Gorenje WNS1X4ARTWIFI, която превръща прането от задължение в удоволствие. Със своя модерен дизайн и иновативни функции, тази пералня е идеалният избор за всеки дом.

С капацитет от 10.50 кг, тя е перфектна за големи семейства, които се нуждаят от ефективно и бързо пране. Скоростта на центрофугиране от 1400 об./мин. гарантира, че вашите дрехи ще излязат по-сухи и почти готови за гладене. А с енергиен клас A, можете да бъдете сигурни, че уредът е енергоспестяващ и щадящ околната среда.

Пералнята разполага с 15 различни програми за пране, включително специализирани за памук, вълна и спортни дрехи, което я прави изключително универсална. Функцията за отложен старт ви позволява да настроите прането да започне в удобно за вас време, а с LCD дисплея винаги ще имате информация за текущия статус на прането.

За тези, които обичат иновациите, пералнята е оборудвана със SteamTech парогенератор, който осигурява допълнителна хигиена и свежест на прането. Инверторният мотор не само удължава живота на уреда, но и намалява нивото на шума до 76 dB при центрофугиране, така че пералнята да работи тихо и безпроблемно.

Защитата Aquastop и защитата от деца са само част от допълнителните функции, които правят този уред изключително безопасен за употреба в дома. Размерите на пералнята (850/600/610 мм) я правят подходяща за почти всяко пространство, а бялата й цветова гама се вписва идеално в интериора на съвременния дом.

За тези, които търсят бързина и ефективност, пералнята предлага и кратка програма от 20 минути, която е идеална за пресни петна и леко замърсени дрехи. А с консумация на вода от само 50 литра на цикъл, тя е икономичен избор за всеки бюджет.

За да разгледате и други Перални Gorenje, посетете нашия уебсайт, където ще откриете широка гама от модели, отговарящи на всяко ваше изискване и предпочитание. Или ако искате да разгледате повече Перални, ние сме насреща с разнообразие от марки и модели.

Пералнята Gorenje WNS1X4ARTWIFI е създадена, за да улесни ежедневието на заетите хора, които ценят свободното си време и искат да го прекарат в приятни занимания, а не в домакинска работа. Тя е идеалната инвестиция за модерните домакинства, които търсят комфорт, ефективност и високи технологии. Изберете качеството и иновацията с пералнята Gorenje WNS1X4ARTWIFI и превърнете прането в лесна и приятна задача.




Виж още Перални

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти