Modecom Volcano Gamer product
KBMODECOMVOLCANOGAMERKBMODECOMVOLCANOGAMERKBMODECOMVOLCANOGAMER

Описание

Modecom Volcano Gamer


Корпусът, бутоните на клавиатурата, както и подложката за китките на ръцете са направени от черна матова пластмаса. Благодарение на фино грапавата текстура по повърхностите не остават следи от пръсти.

Основният цвят, на който залагат от Modecom в своята геймърска серия е червеният. Такава е и подсветката на клавишите, която позволява те да бъдат виждани в тъмното. Само светодиодите, които индикират активирането на Caps Lock, Scroll Lock, Num Lock светят в синьо.

Самите клавиши са изработени по метода на двойното отливане, което означава удължен живот и устойчивост на износване.

В комбинация със специалния функционален бутон (Fn) някои от бутоните могат да изпълняват и вторични функции. Чрез комбинацията Fn+F12 например може да бъде стартиран калкулатор. Така копчетата от F1 до F8 могат да служат за стартиране на медиа плейър, контрол на звука, превъртане на песните и т.н. Вторичните функции са обозначени с бели символи.

Чрез функционалния клавиш се управлява и подсветката. Това става в комбинация с бутоните, намиращи се между буквите и нъмпада. Налице са няколко ефекта, като пулсиране на светлината, разпространяване на „вълна“ настрани от натиснат клавиш и др. Скоростта на анимациите може да бъде контролирана чрез функционалния бутон и стрелките наляво и надясно. Допълнително, имате възможност да сами да настроите конкретно кои бутони да светят – например точно онези, които използвате в дадена игра.

От долната страна на клавиатурата са налице пет гумени крачета, които препятстват пързалянето ѝ по масата. На подложката за китките са налице още три такива крачета. Подпорките за повдигане на задната част на клавиатурата също са гумирани.

Гърбът на Modecom Volcano Gamer

Кабелът на уреда може да бъде прокарван чрез специални канали в три посоки, назад, наляво или надясно, така че бюрото ви да е максимално подредено.

В заключение Volcano Gamer на Modecom е достъпна механична клавиатура, която няма да ви разочарова. Създателите ѝ са се спрели на класически дизайн, без допълнителни бутони, врътки дисплеи, украси и т.н. Използваните материали също оставят впечатление за качество. Резултатът е достъпно устройство, което върши чудесно основната си задача.

MAJOR FEATURES

- full anti-ghosting
- Windows key lock
- anti-slip rubber feet
- detachable palmrest
- blue Kailh switches
- red backlight
- 104 keys
- 180cm-long braided cable
- gold-plated connector
- double-injection moulding keycaps
- multimedia keys
- fully adjustable LED backlight

Specification

Model MODECOM VOLCANO GAMER
Keyboard type Mechanical
Layout US
Number of keys 104
Switches Kailh Blue
Multimedia hotkeys 12
Windows key lock Yes
Anti-ghosting Yes, full
Backlight LED, red, adjustable
Dimensions 445 × 206 × 42 mm
Dimensions without palmrest 445 × 139 × 42 mm
Length of cable 180 cm
Recommended for Gamers
Type Wired


Виж още Клавиатури Modecom

Технически характеристики

Тип на връзката:  Жична
Интерфейс:  USB
Цвят:  Черен
Препоръчана за Игри:  Да

Свързани продукти и тагове: