myPhone Rumba Red  product
TKGSMMYPHONEIT4376TKGSMMYPHONEIT4376TKGSMMYPHONEIT4376TKGSMMYPHONEIT4376

Описание

myPhone Rumba

Румба е стилен и удобен флип телефон, предназначен за хора, които търсят просто, удобно и модерно решение. Устройството разполага с LCD екран 2.4 '' и капацитет на батерията от 800 мАч осигуряваща много часове на работа с телефона. Телефонът разполага с много полезни функции, като например на икони за уведомяване, VGA камера, FM радио, фенерче и Bluetooth.

Оригинален дизайн, емблематично капаче осигуряващо защита за екрана, компактен размер - може би Rumba е любовта от пръв поглед ? Телефонът разполага с голям цветен LCD екран 2.4 '' (240x320 пиксела) и клавиатура с допълнителни бутони, които можете да зададете за номера за бързо набиране. Устройството също така разполага с допълнителен малък екран на корпуса, на който иконка ви информира за нови съобщения, пропуснати повиквания и текущото ниво на батерията. Благодарение на тях, вие ще знаете най-важното за вас, без да отваряте телефона.

Rumba MyPhone е с VGA камера с която да запазите любимите си моменти. Допълненителните функции на телефонът не спират дотук. Телефона разпоалга и с: Bluetooth, фенерче, FM радио, часовник, календар, аларма, калкулатор и бутон SOS!

Вграден четец на microSD карта ви позволява да разширите паметта на телефона с още 32 GB.


Виж още Мобилни телефони MyPhone

Технически характеристики

Тип:  GSM
Размер на екрана:  2.4" (6.10 cm)
Разделителна способност (max):  320x240
Процесор:  Няма
Операционна система:  Не е указано
Камера /основна/:  0.3 Mpix
Вградена памет:  до 1 GB
RAM памет:  до 1 GB
Цвят:  Червен
Брой SIM карти:  1

Свързани продукти и тагове: