Мултикукър Finlux FPC-106LS , 1000 W, 6L ml
ОписаниеХарактеристики

Открийте новият начин на готвене с Мултикукър Finlux FPC-106LS, който превръща всяко кулинарно приключение в лесна и приятна задача. С мощност от 1000W и вместимост от 6 литра, този мултикукър е идеален за семейства, търсещи удобство и бързина в приготвянето на вкусни и здравословни ястия.

Забравете за изтощителното стоене пред печката. С Finlux FPC-106LS имате на разположение основни програми за готвене, които гарантират перфектни резултати всеки път. Благодарение на интуитивния LCD екран с таймер, можете лесно да следите процеса на готвене, докато се занимавате с други дейности.

Подвижният вътрешен съд с незалепващо покритие е гаранция за лесно почистване и дълготрайност. Работното налягане от 40-70kpa осигурява оптимални условия за готвене, а включените аксесоари - мерителна чашка и лъжица, допълват удобството на този уред.

Стилният дизайн в цвят инокс се вписва идеално във всяка кухня, като добавя модерен и елегантен акцент. Гаранцията от 24 месеца предоставя спокойствие и увереност в качеството на продукта. Мултикукъри като Finlux FPC-106LS са не само удобни, но и надеждни помощници в кухнята.

Идеален за заети родители или любители на кулинарията, които ценят времето си и предпочитат здравословно хранене, този мултикукър е създаден да улесни ежедневието ви. Представете си как всички ваши любими ястия се готвят бързо и лесно, без да е необходимо да прекарвате часове в кухнята.

За тези, които обичат да експериментират, Мултикукър Finlux FPC-106LS предлага възможността да пробвате нови рецепти, без страх от неуспех. Мултикукърът е верен съюзник в приготвянето на разнообразни и здравословни ястия, което го прави идеален за семейства с деца или за хора, следващи специфични диети.

Не пропускайте да разгледате и другите предложения от категорията Мултикукъри Finlux, за да откриете уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания. С Мултикукър Finlux FPC-106LS, вие сте само на една стъпка от преобразяването на ежедневните си кулинарни преживявания в истински кулинарни шедьоври.

Възползвайте се от предимствата на модерната технология и освободете време за себе си и семейството си, докато Мултикукър Finlux FPC-106LS се грижи за вашето здравословно и вкусно хранене. Създайте незабравими вкусови спомени с минимални усилия и максимално удоволствие!




Виж още Мултикукъри

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти