Мобилен охладител 3в1 Muhler MC-5050, 65 W, 4l, 3 скорости, 3 режима на работа, Осцилация, Бял

Мобилен охладител 3в1 Muhler MC-5050, 65 W, 4l, 3 скорости, 3 режима на работа, Осцилация, Бял

id s2416457
102.70 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеВземи на изплащане

Мобилният охладител Muhler MC 5050 е иновативно устройство, създадено да осигури комфорт и прохлада през горещите летни дни. Tой е идеален за използване у дома, на работното място или във всяко друго помещение, където се изисква охлаждане на въздуха.

С мощност от 65 W, този модел може ефективно да охлади по-големи помещения. Снабден със съд за вода с капацитет от 4 литра, охладителят може да функционира като овлажнител, което помага за поддържането на оптимална влажност във въздуха.

Охладителят Muhler MC 5050 разполага с три различни скорости на вентилатора, които ви позволяват да регулирате силата на въздушния поток според вашите предпочитания. Освен това, той предлага и три режима на работа, включително нормален, естествен и нощен режим, които допълнително подобряват вашето преживяване от охлаждането.

Функцията на осцилация осигурява равномерно разпределение на студения въздух в помещението. Това е особено полезно, ако искате да охладите цялата стая или да споделите устройството с повече хора.

Охладителят Muhler MC 5050 е снабден със специален филтър, който пречиства въздуха от едри прахови частици. Това не само осигурява по-добро качество на въздуха, но и помага да се поддържа чистота и хигиена в помещението.

С бялото си покритие, този охладител има стилен и съвременен дизайн, който се вписва във всяко интериорно пространство. Благодарение на своите множество функции, Muhler MC 5050 епрактично и удобно решение за охлаждане и освежаване на въздуха през горещите летни дни.

- Moщност: 65 W
- 3 скорости
- 3 режима на работа
- Механичен контрол
- Бутон за включване и изключване
- Пречиства въздуха от едри прахови частици
- Осцилация с широк ъгъл на въртене
- Резервоар: 4 литра
- 2 охлаждащи блокчета, включени в комплекта
- Нисък шум на работа: до 65 dB
- Размери: 
Височина: 56.5 см
Ширина: 21 см
Дълбочина: 23.5 см
- Неплъзгащи се крачета
- Цвят: Бял
- Захранващо напрежение: 220-240 V, 50-60 Hz


Виж още Вентилатори

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти