Мишка Logitech MX MASTER 3S Space Grey for Mac 910-006571
Икона нов продукт

Мишка Logitech MX MASTER 3S Space Grey for Mac 910-006571

id s2621008
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Открийте новото измерение на прецизността и комфорта с Мишка Logitech MX MASTER 3S Space Grey for Mac 910-006571. Проектирана да отговори на нуждите на професионалистите, този модел е идеалният избор за дизайнери, програмисти и всички, които търсят безупречна работа със своя Mac.

Стилната и ергономична форма на мишката Logitech осигурява удобство дори и при дълги часове на работа, като намалява напрежението в ръката и предотвратява умората. Нейната Space Grey цветова схема е създадена специално за да се слива идеално с продуктите на Apple, като добавя елегантен акцент към работния ви плот.

С 24 месеца гаранция, можете да сте сигурни в надеждността и дълготрайността на този продукт. Logitech MX MASTER 3S е създадена да издържи на интензивна употреба, като в същото време предоставя безпрецедентна точност благодарение на сензора с висока резолюция.

За тези, които обичат да имат контрол над всеки детайл, мишката предлага персонализиране на бутоните и скоростта на скролиране. Така всяка задача става интуитивна и бърза, като същевременно се намалява времето за изпълнение на рутинни операции.

Използвайки безжична технология, Logitech MX MASTER 3S осигурява свобода на движение и намалява бъркотията от кабели на работното място. Съвместимостта с Mac означава, че тя е оптимизирана за macOS, като се възползва максимално от неговите функции и кратки пътища.

За тези, които търсят разнообразие, предлагаме и други Мишки Logitech, които са специално подбрани да отговарят на различни нужди и предпочитания. Ако пък желаете да разгледате още модели, посетете нашата секция с Мишки, където ще откриете богат избор от висококачествени продукти.

Потребителите, които избират Мишка Logitech MX MASTER 3S, са обикновено професионалисти, които ценят качеството и ефективността. Те са на възраст между 25 и 45 години, активни и технологично ориентирани, често работещи в сферата на дизайна, архитектурата или програмирането. Техният избор е мотивиран от стремежа към оптимизиране на работния процес и увеличаване на продуктивността.

Този продукт е създаден да удовлетвори и най-взискателните потребители, като предлага не само функционалност, но и стил. Предвид цикъла на покупка, който обикновено е дълъг поради високото качество и дълготрайност на продукта, клиентите са склонни да инвестират в мишка, която ще им служи верно години наред.

Изборът на Мишка Logitech MX MASTER 3S е инвестиция в комфорт, продуктивност и стил. Независимо дали сте фрилансър, работите в офис или просто цените високото качество на работните си инструменти, този продукт е създаден да отговори на вашите нужди и да надмине очакванията ви.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти