Мишка Logitech MX MASTER 3S Graphite 910-006559

Мишка Logitech MX MASTER 3S Graphite 910-006559

id s2587931
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Запознайте се с новото поколение прецизност и комфорт – Мишка Logitech MX MASTER 3S Graphite 910-006559, която преобразява начина, по който работите на вашия компютър. Този висококачествен продукт на марката Logitech е създаден, за да отговори на нуждите на професионалистите, които търсят безупречна точност и ненадмината удобство при дълги часове работа.

С двугодишна гаранция, тази мишка е съпроводена с обещание за дълготрайност и надеждност. Нейната ергономична форма е проектирана да пасва удобно в ръката ви, намалявайки напрежението при продължителна употреба и предотвратявайки умората на китката.

Интелигентните функции на Мишка Logitech MX MASTER 3S включват персонализируеми бутони, които могат да бъдат настроени да изпълняват различни команди и да увеличават продуктивността ви. Скоростното превключване между различни устройства е възможно благодарение на Easy-Switch технологията, позволяваща да свържете мишката с до три устройства едновременно и да преминавате между тях с натискане на един бутон.

Сензорът с висока точност Darkfield ви позволява да работите върху почти всяка повърхност, дори стъкло, което е идеално за тези, които често са в движение. Бързото и тихо превъртане на колелцето за превъртане MagSpeed осигурява прецизност и скорост без усилие, като едновременно с това е почти безшумно.

За тези, които ценят ефективността и искат да подобрят своята работна среда, Мишка Logitech MX MASTER 3S е идеалният избор. Тя е перфектната инвестиция за предприемачи, дизайнери, програмисти и всеки, който иска да надгради своята работна станция с инструмент от последно поколение.

Като почитател на технологиите, вие знаете, че детайлите имат значение. Затова не пропускайте да разгледате и други Мишки Logitech, които предлагаме, за да намерите перфектния аксесоар, който да отговаря на вашите специфични нужди.

Ако сте в търсене на разнообразие от Мишки, нашият онлайн магазин предлага богат избор, който може да задоволи всяко предпочитание и изискване. Независимо дали сте геймър, креативен професионалист или просто искате да подобрите ежедневната си продуктивност, при нас ще откриете мишка, която се слива идеално с вашия начин на работа.

Изборът на Мишка Logitech MX MASTER 3S е израз на вашата стремеж към иновации и ефективност. Тя не само улеснява работата ви, но и допринася за елегантния и професионален вид на работното ви пространство. Със своята графитен цвят и изтънчен дизайн, тази мишка е истинско допълнение към всяка сетъп конфигурация.

Погрижете се за своя комфорт и продуктивност сега, като изберете Мишка Logitech MX MASTER 3S Graphite 910-006559 – инструментът, който променя правилата на играта. Със своята интуитивна функционалност и превъзходна изработка, тя е ясен избор за хората, които искат да бъдат една крачка напред в своята работа.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти