Микровълнова фурна Finlux FMO-2053 Grun , 700 W, 20 литра ml
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия член на вашата кухня, който ще превърне готвенето в удоволствие - Микровълнова фурна Finlux FMO-2053 Grun, съчетаваща функционалност и стил в един компактен и ефективен уред.

С обем от 20 литра, тази микровълнова фурна предлага достатъчно пространство за затопляне и готвене на разнообразни ястия. Оценете мощността от 700 вата, която осигурява ефикасна микровълнова енергия за бързо и равномерно приготвяне на храната.

Управлението е изключително интуитивно, с механични въртящи се бутони и натискни клавиши, което прави употребата на фурната лесна дори за начинаещи. Наличието на предварително зададени програми улеснява избора на подходящ режим за различните типове храна и изисквания към готвенето.

Дизайнът на модела е модерен и стилен, с изразителен тъмнозелен цвят и елегантни златисти акценти, които ще допринесат за съвременния вид на всяка кухня. Освен това, фурната е оборудвана с функции за безопасност, като заключване за защита от деца, предотвратяващо случайно активиране от малки деца.

Сред ключовите характеристики на този уред са електронното управление, петте степени на мощност, осемте автоматични програми и възможността за готвене до 60 минути. Функцията за размразяване ще ви помогне да подготвите храната за готвене за по-кратко време, а звуковият сигнал при приключване на работа е удобен напомнящ механизъм.

Този уред е идеален за забързаните семейства, които търсят бърз и лесен начин за приготвяне на храната. Също така, е подходящ за млади професионалисти или студенти, които ценят своето време и предпочитат удобството и бързината на микровълновите фурни. Съобразен с техните нужди, моделът Finlux FMO-2053 Grun е не само практичен избор, но и естетически допълващ всяка кухненска обстановка.

Избирайки Микровълнова фурна Finlux FMO-2053 Grun, вие инвестирате в качество и надеждност, подкрепени от 24-месечна гаранция. Открийте и други модели от марката, като посетите нашия раздел с Микровълнови фурни Finlux, и се уверете в богатото разнообразие, което предлагаме.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където се съчетават качество, стил и иновации в електроуредите за дома. Ние разбираме нуждите на нашите клиенти и предлагаме продукти, които да отговорят на техните високи изисквания за функционалност и дизайн. Потопете се в света на модерните кухненски решения и обогатете дома си с Микровълнова фурна Finlux FMO-2053 Grun, която ще превърне всяко готвене в истинско удоволствие.




Виж още Микровълнови фурни

Технически характеристики

Цвят:  Зелен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти