Микровълнова фурна Finlux FMO-2052 Rose , 700 W, 20 литра ml
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да добавите стил и функционалност във вашата кухня? Представяме ви Микровълнова фурна Finlux FMO-2052 Rose, която съчетава модерен дизайн с висока ефективност, идеална за съвременния дом.

Основни характеристики:

  • Вместимост: Предлага вътрешно пространство от 20 литра, достатъчно за ежедневните задачи по готвене и подгряване на храна.
  • Мощност: Оборудвана с 700 вата мощност за готвене, осигуряващи ефикасно загряване и приготвяне на храната.
  • Дизайн: Представя се с елегантен външен вид в розов цвят със златисти акценти, създаващи ретро естетика, която може да допълни различни кухненски дизайни.
  • Интерфейс за управление: Включва два аналогови регулатора за лесна работа; един за регулиране на нивото на мощност с ясно маркирани настройки и друг, който служи като таймер, който може да бъде настроен до 30 минути.
  • Прозорец: Разполага с голям, прозрачен прозорец, който подобрява видимостта, заобиколен със златиста рамка, допринасяща за общия дизайнерски привлекателен вид.

Предимства:

  • Размерът и мощността на микровълновата са идеални за малки до средни домакинства, осигурявайки баланс между ефективност на пространството и производителност.
  • Интуитивният механизъм за управление е лесен за използване, което го прави подходящ за хора от всички възрасти.
  • Отличителният цвят и дизайн служат не само като уред, но и като декоративен елемент, отговаряйки на потребителите, които ценят естетиката на кухненските уреди.

Резюме:

Микровълновата фурна Finlux FMO-2052 Rose съчетава практичните нужди на кухнята с винтидж-вдъхновен дизайн, перфектна за тези, които искат да добавят функционален, но същевременно стилен уред към своята кухня. Със своите 5 степени на мощност и функция за размразяване, тази микровълнова фурна е идеална за бързо и лесно приготвяне на разнообразни ястия. Звуковият сигнал при приключване на работа осигурява допълнително удобство, като ви уведомява, когато храната е готова.

Този уред е създаден да отговори на нуждите на съвременните потребители, които търсят бързина и удобство в кухнята, но не искат да правят компромис със стила. Подходяща е както за млади професионалисти, така и за семейства, които се нуждаят от надежден помощник в кухнята.

Открийте повече от стилните и практични Микровълнови фурни Finlux и добавете елегантност и удобство във вашата кухня. За още варианти, разгледайте нашата широка гама от Микровълнови фурни, които предлагаме във Верига магазини ЗОРА.

С Микровълнова фурна Finlux FMO-2052 Rose, вие не само ще приготвите вкусни ястия за минути, но и ще добавите едно наистина красиво украшение за вашата кухня. Изберете качество и стил със ЗОРА!




Виж още Микровълнови фурни

Технически характеристики

Цвят:  Червен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти