Месомелачка Zelmer ZMM3503B

Месомелачка Zelmer ZMM3503B

id s2444176
Описание

Замисляли ли сте се как да внесете уют и топлина в дома си с аромата на домашно приготвена храна? Месомелачка Zelmer ZMM3503B е тук, за да превърне тази мечта в реалност!

Със своята мощност от 2400W, този уред гарантира бързина и ефективност при обработката на месо. Независимо дали искате да приготвите кайма за класическите кюфтета или да експериментирате с домашно приготвени колбаси, месомелачката от Zelmer ще се справи безупречно. Функцията за обратен ход осигурява допълнително удобство, позволявайки лесно отстраняване на заседнали остатъци от храна.

Производителността на уреда е впечатляваща - до 1.7 кг/мин, което означава, че ще можете да подготвите необходимото количество кайма за рекордно кратко време. Комплектът включва два броя метални диска за различна финост на смилане, адаптор за колбаси, което прави уреда изключително функционален и универсален. Добавен е и адаптор за домати, което превръща месомелачката в многофункционален помощник в кухнята.

Ножът, изработен от неръждаема стомана, гарантира дълготрайност и лесна поддръжка. Това е особено важно за семействата, които ценят качествените и издръжливи уреди. Гаранцията от 24 месеца дава допълнителна сигурност и спокойствие при избора на този продукт.

Използвайки Месомелачки от Верига магазини ЗОРА, вие инвестирате в качество и удобство. Ако сте любител на кулинарните изживявания и обичате да разнообразявате менюто си с домашно приготвени месни деликатеси, тогава Месомелачка Zelmer ZMM3503B е идеалният избор за вас.

За тези, които търсят разнообразие и искат да разгледат още продукти от марката, предлагаме да посетите линка за Месомелачки Zelmer, където ще откриете богат асортимент от уреди, отговарящи на високите стандарти на марката.

Подходяща за всяко домакинство, месомелачката се отличава с модерен дизайн, който ще се впише идеално в интериора на вашата кухня. Нейната функционалност и лесна употреба я правят подходяща както за млади семейства, така и за по-опитните готвачи, които обичат да приготвят храната си с любов и внимание към детайла.

Не позволявайте кухнята да бъде просто място за бързо приготвяне на храна. Нека тя се превърне в сърцето на вашия дом, където създавате и споделяте незабравими моменти със семейството и приятелите си. Месомелачка Zelmer ZMM3503B е повече от уред - тя е партньор в създаването на вкусни спомени.

Изберете качеството и надеждността, които Верига магазини ЗОРА предлага, и се насладете на безупречно приготвени ястия всеки ден. С Месомелачка Zelmer ZMM3503B, всяко хранене може да се превърне в празник на вкусовете.




Виж още Месомелачки
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти