Машинка за подстригване Braun HC 5030***
Описание

Искате ли перфектната прическа без да напускате уюта на дома си? Машинка за подстригване Braun HC 5030 е тук, за да превърне това желание в реалност!

Създадена от водещата марка Braun, тази машинка е идеалният избор за всеки, който цени качеството и прецизността. Независимо дали сте самотен вълк, който обича да експериментира с визията си, или грижовен семеен човек, който иска да изглежда добре за своите близки, HC 5030 ще отговори на всичките ви нужди.

С 16 различни дължини на подстригване, тази машинка предлага възможност за изключително персонализиране. Малкият гребен предлага 8 настройки от 3 до 24 мм, докато големият гребен позволява регулиране от 14 до 35 мм. Това означава, че можете да създадете всякакъв стил – от къса бръсната коса до по-дълга и стилна прическа.

Времето за работа на батерията е цели 50 минути, което е достатъчно за няколко подстригвания, без да се налага междувременно зареждане. А когато дойде време да заредите устройството, просто го оставете за 8 часа и то отново ще бъде готово за употреба.

За да поддържате машинката винаги чиста и функционална, Braun са включили миещи се глава и гребени, което улеснява почистването. Добавената четка за почистване допълнително улеснява поддръжката. А с Memory SafetyLock системата, вашите настройки за дължина остават запаметени, дори и след изключване на устройството, осигурявайки ви същата прецизност при всяко следващо използване.

Гаранцията от 24 месеца е доказателство за качеството и надеждността, които Braun влага в своите продукти. Това ви дава спокойствието, че инвестицията ви е защитена и че ще имате надежден помощник в грижата за вашия външен вид за дълго време.

Ако сте в търсене на разнообразие, нашият онлайн магазин предлага богата гама от Машинки за подстригване, които могат да задоволят всеки вкус и предпочитание. И ако искате да останете верни на марката, разгледайте и другите предложения на Машинки за подстригване Braun, които са само на клик разстояние.

С Машинка за подстригване Braun HC 5030, вие сте господар на своята прическа. Отличаваща се с удобство, лесна поддръжка и прецизност, тя е идеалният избор за всеки, който търси професионален резултат у дома. Не позволявайте на нищо да стои между вас и перфектната прическа – изберете качеството, което Braun предлага.




Виж още Машинки за подстригване
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти